Asphalt 7 Grafik problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reyunder12

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 7 Grafik problemi
Android gingerbread Neo v telefonum var oyunda araba ve yol grafikleri iyi ağaç, binalar berbat nerede o trailerdaki veya resimlerdeki grafikler... nasıl cozucem sorunu? Oyun versiyonu 1.0 torrentten çektim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ayarları kurcala bir. Yada olmazsa sd dosyalarını yedekleyip başka apk dene.

PriZm

PriZm

Üye
buyur kardeş bu modları dene.Düşük,Orta,Yüksek ve Galaxy S optimize adlı klasörler var.bunların birinin içindeki dosyayı

sdcard/Android/data/com.gameloft.android.GAND.GloftA7HP/files/data/DeviceConfig

klasörüne atacaksın.

(DİKKAT:dosyayı atmadan önce Device Config klasörünün yedeğini almanı öneririm.ne olur ne olmaz.)

• Beğen
Tepkiler: kilicaslan17

reyunder12

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yolladıgın dosyaları tek tek denedim sadece orta çalışıyor o da bendeki grafikler zaten digerlerinde dosyayı attıktan sonra oyunu açınca download düzgün tamamlanamadı deyip indirme yapmak istiyor cepnet pakedinden baglandıgım icin indirme yapmadım indirme olunca mı artıyor grafikler? İndirirse kac mb indirir?

kilicaslan17

Üye
buyur kardeş bu modları dene.Düşük,Orta,Yüksek ve Galaxy S optimize adlı klasörler var.bunların birinin içindeki dosyayı

sdcard/Android/data/com.gameloft.android.GAND.GloftA7HP/files/data/DeviceConfig

klasörüne atacaksın.

(DİKKAT:dosyayı atmadan önce Device Config klasörünün yedeğini almanı öneririm.ne olur ne olmaz.)

Linki yenileyebilir misiniz?

PriZm

PriZm

Üye

kilicaslan17

Üye

Yenilesem dahi birşey fark etmez.Çünkü bu modlar oyunun beta sızdırma sürümü içindi.şimdiki versiyonlarda denendiğinde bütün sd dosyasını tekrar indiriyor.
hmm.teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt