Asphalt 6 yüklenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

philosopher554

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 6 yüklenmiyor
Arkadaşlar Asphalt 6 indirme başlıyor ama sürekli hata veriyor .. Baştan başlattıgımda kaldıgı yerden devam ediyor . Sürekli yeniden başlatmak zorunda mıyım indirmenin bitmesi için yoksa başka bir yolu var mı ? 8GB hafıza kartım var. Yani oyun için yeterli belleğim var .

Asphalt 6 yı zar zor indirdim şimdi de oyundan atıyor daha oyuna girmeden . İntro videosu bitiyor sonra da oyundan atıyor aynı şunun gibi:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bende yüklemeye çalıştım internet hatası verince racing thunder 2 yi yükledim :)

philosopher554

Üye
    Konu Sahibi
Value pack nasıl bişe memnunmusun kendi sisteminden farkları ne artıları eksileri telefonumuz aynı da beni bilgilendirimisin :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Value pack nasıl bişe memnunmusun kendi sisteminden farkları ne artıları eksileri telefonumuz aynı da beni bilgilendirimisin :)
gereksiz sadece yüz tanıma ve video çekerken fotoğraf çekme özelliği var ayrıca yüz tanıma sahte gibi bişey boşluğa gösterincede açılıyor kilit :)

advancel

advancel

Üye
kardeş ben sana sd dosyasını uploadlıyım istersen bende mali-400ün var

philosopher554

Üye
    Konu Sahibi
Ya sonunda indirdi ama şimdi oyunu açıyorum intro videosuunu gösteriyor sonrada oyundan atıyor :( Ne sorunlu bir oyun bu ya :(

- - - Eklendi - - -

Tamam arkadaşlar buldum galaxy w için doğru apk işte burda. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra burdan bunu yükleyin. evet yine bir kere hata veriyor. sonra devam edin indirmeye indiriyor kuruyor . Bende sorunsuz çalışıyor oyundan da atmıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...