Asphalt 6 adrenaline hd indir

Sponsorlu Bağlantılar

yasin06bjk

yasin06bjk

Üye
paylaşım için teşekkürler

Emirkan S

Emirkan S

Üye
Eline Yüreğine Sağlık Kardeşim Teşekkürü Bir Borç Bilirim Çok Teşekkür Ederim ...:alkis

corbaci02

Üye
teşekürler

Silinen Üye 811457

Kapalı Hesap
htc desire s telefon aldım. android 2.3 çalıştırırmı acaba ?

maddock

Üye
teşekkürler....

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

coskuncay18

Üye
Ya beyler ben wifiden indirdim oyunun videosu açılıyor başta fakat sonra oyun kapanıyor net aleminde araştırdım fakat bi türlü bulamadım çözümünü bi yardımcı olun bana telefonum htc EVO 3d

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ya beyler ben wifiden indirdim oyunun videosu açılıyor başta fakat sonra oyun kapanıyor net aleminde araştırdım fakat bi türlü bulamadım çözümünü bi yardımcı olun bana telefonum htc EVO 3d

Bende de aynısı oluyordu. Meğer ki sorun yanlış sürümü yüklemekmiş. Yeni bir oyun arşivi oluşturuyorum. İçinde bu oyunda var. Konusunu açacağım, oradan indirirsin. Üstelik SD DATA dosyalarınıda veriyorum.

kaan7878

kaan7878

Üye
bende xperia ray var google playdan baktım telefonla uyumlu ama oyuna girip indirme işlemine başla dediğimde beklenmedik bir şekilde durduruldu diyorrrr

serkaN70

Üye
Arkadaşlar anladığım kadarı ile apk dosyasında bir problem var, çalıştıramayanlar olmuş elimde sorunsuz apk dosyası var 2.23 mb kendi telefonum galaxy s2 de sorunsuz olarak kurdum ve oyunu bitirdim isteyen olursa atabilirim birde onu deneyin, sd dosyalarıda elimde mevcut 1.01 gb (wifi ile indirdikten sonra pc me kopyalayıp yedekledim silersem tekrar indirmiyim diye)

coskuncay18

Üye

Bende de aynısı oluyordu. Meğer ki sorun yanlış sürümü yüklemekmiş. Yeni bir oyun arşivi oluşturuyorum. İçinde bu oyunda var. Konusunu açacağım, oradan indirirsin. Üstelik SD DATA dosyalarınıda veriyorum.

valla arkadaşım yuklersen sevinirim daha önce.senin yüklediğini nokia fwlerini çok kullandım şimdi htc aldım ama aspalt gibi kaliteli oyunu oynayamamak sinir bozuyor en kısa zamanda yukleraen sevinirim şimdiden teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
valla arkadaşım yuklersen sevinirim daha önce.senin yüklediğini nokia fwlerini çok kullandım şimdi htc aldım ama aspalt gibi kaliteli oyunu oynayamamak sinir bozuyor en kısa zamanda yukleraen sevinirim şimdiden teşekkürler

Konuyu 3 gün önce açtım ama onaylanmadı :off:

kaan7878

kaan7878

Üye
baska bi apk dosyasi bulup indirdim yaklasik 900 mb dosya indirdi ama oyuna girince tanitim videosundan sonrara sag altda gameloft simgesi cikiyor ve hemen kapaniyor lutfen yardim edin birdaha indirmek istemiyorum

greenholigannn

Üye
tesekkur ettım :)

demirci05

Üye
Benim Telefon android 2.3 işletim sisteminde Htc wilfire s uyar mı cevap ?

Üst Alt