Asphalt 5 Sorunu Galaxy Gio

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarangni

Sarangni

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 5 Sorunu Galaxy Gio
Oyunu sorunsuz bir şekilde yüklüyorum. Oyun gayet rahat açılıyor kasmadanda oynuyorum lakin yarış bittiğinde diğer bölüme geçmesi gerekirken video oynatılamıyor deyip oyundan atıyor.

Oyunda sorun çıkınca telefonda ki dosyalarla mı çakışma oluyor her hangi bir uygulama ile mi çakışıyor diye telefonu fabrika ayarlarında döndürdüm. Oyunun data dosyalarını Wi-Fi üzerinden kurdum ama sorun yine devam etti. Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan varmıdır.

orhan-erol

Üye
evet bendedi video oynayılamıyor diyor ve hiç oyuna girmiyor

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Oyunu sorunsuz bir şekilde yüklüyorum. Oyun gayet rahat açılıyor kasmadanda oynuyorum lakin yarış bittiğinde diğer bölüme geçmesi gerekirken video oynatılamıyor deyip oyundan atıyor.

Oyunda sorun çıkınca telefonda ki dosyalarla mı çakışma oluyor her hangi bir uygulama ile mi çakışıyor diye telefonu fabrika ayarlarında döndürdüm. Oyunun data dosyalarını Wi-Fi üzerinden kurdum ama sorun yine devam etti. Sorunun çözümü hakkında bilgi
si olan varmıdır.

bende de ace var. aynı durum bende de oldu. :angry: büyük ihtimalle bu durum telefondan kaynaklanıyor.

SAMSUNG GALAXY ''MİNİ,GİO,FİT VE ACE''BU TELEFONLAR PARASININ HAKKINI VERMİYOR VE BU KADAR PARALARI HAKETMİYORLAR !!!!!!!!!!

Peocawe

Peocawe

Üye
bende de ace var. aynı durum bende de oldu. :angry: büyük ihtimalle bu durum telefondan kaynaklanıyor.

SAMSUNG GALAXY ''MİNİ,GİO,FİT VE ACE''BU TELEFONLAR PARASININ HAKKINI VERMİYOR VE BU KADAR PARALARI HAKETMİYORLAR !!!!!!!!!!

Bence saydıklarının arasında bir tek gio hakediyor.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Bence saydıklarının arasında bir tek gio hakediyor.

maalesef arkadaşım bayağı haketmiyor işte.sen bi ''HUAWEİ İDEOS X5''in özelliklerine ve fiyatına bak.birde ''GİO'' nun özellikleri ve fiyatına bak.!!!:oke:

Peocawe

Peocawe

Üye
maalesef arkadaşım bayağı haketmiyor işte.sen bi ''HUAWEİ İDEOS X5''in özelliklerine ve fiyatına bak.birde ''GİO'' nun özellikleri ve fiyatına bak.!!!:oke:

ideos x5 ile kıyaslamamıştım ama sadece benim görüşüm tabi :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
valla arkadaş galaxy s wifi 4 almayı düşünüyom bunda sonra gio yu konuşmak için kullanıcam

61semih

61semih

Üye
ekran cozunurlugu ve kamera dısında bır fark yok kaldıkı arada fıyat farkıda var ace ıcın dedıgıne katılıyorum fıyatını hak etmıyor ama tek fıyatından fazlasını eden gıo
andreo200 gpu flash desteklemıyordu ama sımdık halloldu artık flash vıdeoları android ın kendı tarayıcısından çalıstırabılıyoruz
yanı skyfire ye bagımlılıkta ortadan kalktı :)

huyo

Üye
napıcaksın gioya modern combat 3 mu yuklemeyı beklıodun ace ı bılmıomda 1 senedr kullanıom gıoyu hıçbır sorunla karsılasmadım suruyle oyun ve program dolu ve çok hızlı aynı zamandan sen huzweıden bahsedıosun gio o tele göre çok çok daha orjinal bır telefon

alperkaya554

alperkaya554

Üye
ya olayı saptırmayın nasıl cozece kardas bu sorunu vıdeo oynatılamıor yazaıooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt