kacaksevgilim Üye Konu Sahibi Valla arkadaşlar bilmiyorum N73 de zaten çalışmadıgını söylediler şimdi yine baktım aspalt 3 modifiye edilmiş haliymiş.Başka telefonda da deneme fırsatım olmadıgı eger hiç bir telefonda çalışmıyorsa adminden ricam konuya kilit vurması
Valla arkadaşlar bilmiyorum N73 de zaten çalışmadıgını söylediler şimdi yine baktım aspalt 3 modifiye edilmiş haliymiş.Başka telefonda da deneme fırsatım olmadıgı eger hiç bir telefonda çalışmıyorsa adminden ricam konuya kilit vurması
kacaksevgilim Üye Konu Sahibi arkadaşlar uygulama sanırım hatalı post yarına kadar bir dursun.Eğer çalışan bir model çıkmazsa admine rica edip konuyu kapattıracagım
arkadaşlar uygulama sanırım hatalı post yarına kadar bir dursun.Eğer çalışan bir model çıkmazsa admine rica edip konuyu kapattıracagım
capadent Üye reoksit' Alıntı: emeğine sağlık dostum Genişletmek için tıkla ... arkadaşım sen yükleyebildin mi ki teşekkür ediyorsun.kimse yükleyememiş sen çıkmış teşekkür ediyorsun.hayret birşey
reoksit' Alıntı: emeğine sağlık dostum Genişletmek için tıkla ... arkadaşım sen yükleyebildin mi ki teşekkür ediyorsun.kimse yükleyememiş sen çıkmış teşekkür ediyorsun.hayret birşey