cemee61 Üye 3250 ye yukledim acilirken sorun veriyo daha dogrusu ac diyince ole kaliyo belki cok beklersen acilir bana yaramazzz ama paylasim icin tesekkurlerrrr...
3250 ye yukledim acilirken sorun veriyo daha dogrusu ac diyince ole kaliyo belki cok beklersen acilir bana yaramazzz ama paylasim icin tesekkurlerrrr...
bbuurrhhaann05 Üye ben bi türlü bu zip dosyasından oyunu indiremiyorum telefon sony ericsson c510 yardım eder misiniz
rapman Üye harika bir mobil yarış oyunu bayılıyorum bu oyuna.çok kaliteli ve 3D.özenilmiş bezenilmiş bir oyun.emeği geçen herkese Teşekkürler
harika bir mobil yarış oyunu bayılıyorum bu oyuna.çok kaliteli ve 3D.özenilmiş bezenilmiş bir oyun.emeği geçen herkese Teşekkürler
0607 Üye ellerın dert gormesın Allahrazı olsun kardesım sızı sevıyorum yaa walla sevıyorum --------------- Ekleme --------------- ayrıca bu en guzel dua bence ALLAH SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN..!!
ellerın dert gormesın Allahrazı olsun kardesım sızı sevıyorum yaa walla sevıyorum --------------- Ekleme --------------- ayrıca bu en guzel dua bence ALLAH SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN..!!