D-HAN Üye arkadaşlar ben e50ye yükledim 1. seferde olmadı 2. seferde oldu oyun gerçekten full ben eskiden demosuyla yetiniyordum
arkadaşlar ben e50ye yükledim 1. seferde olmadı 2. seferde oldu oyun gerçekten full ben eskiden demosuyla yetiniyordum
yassose Üye bendede guncelleme hatasi diyor n 81 sorun ne olabilir --------------- Ekleme --------------- hafiza kartini cikariyorum yukleniyor tam sonuna gelince yuklenemiyor diyor karti takinca guncelleme hatasi diyor sorun ne olabilir
bendede guncelleme hatasi diyor n 81 sorun ne olabilir --------------- Ekleme --------------- hafiza kartini cikariyorum yukleniyor tam sonuna gelince yuklenemiyor diyor karti takinca guncelleme hatasi diyor sorun ne olabilir
ilker.meltem Üye arkadaşlar n95 8gb de deneyen var mı? demosu kurulu olduğu için oyunu kaldırıp öyle mi kurmak gerekir acaba? fifa 2007 de öyle gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam
arkadaşlar n95 8gb de deneyen var mı? demosu kurulu olduğu için oyunu kaldırıp öyle mi kurmak gerekir acaba? fifa 2007 de öyle gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam
ELECTRONİC Üye N e diyelim oynayınca anlasılıyor kardşim cooooook gusel ellerın deert gormesin çok saol çok makbule geçti
N e diyelim oynayınca anlasılıyor kardşim cooooook gusel ellerın deert gormesin çok saol çok makbule geçti