Asosyalim Ve Dershaneye Yazılıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
Asosyalim Ve Dershaneye Yazılıyorum..
Bütün gün evde olmama rağmen ders falanda çalışmıyorum hep bilgisayar başındayım. ailemde tabi engel olmak istiyor. Beni dershaneye yazdırmaya karar vermişler.

asıl konuya gelirsek ilk defa dershaneye gidicem ne yapmalıyım ?
-Nasıl arkadaş edinebilirim ? (okuldan falan hiç arkadaşım yok bari deshaneden olsun).
-Dershaneye nasıl girmeliyim ? (moonwalk yaparak mı girsem
:ehe şaka maka yani tek mi oturayım yoksa birinin yanına mı oturayım ? nasıl tanışıcam direk meraba ben .. mı diyeyim ?)

teşekkürler
:bigstar:

Heroata

Heroata

Üye
Dershaneye yazldysan dersler gelir. birinin yaninda otur merhaba deme bence yanina oturablrmym fln die basla ama merhaba deme tanimiyosan bska seyden basla. Ben her yanima oturanla tansrm .ddd

• Beğen
Tepkiler: asfwefdsvcsascf
MrExpert

MrExpert

Üye
Sen git boş yere otur biri gelip senle tanışıcaktır

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Aynen :ehe

Heroata

Heroata

Üye
:D yani. Hele cogu dershaneler superrr oluo bnmki gbi XD hemen yeni kisiyi hoca guldurerek tum snfla tanstryo :D dersganen ne? (reklam olmcaksa)

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ilk başlarda biraz sıkılacaksn ama hemen pes etme zamana bırak alışacaksn güzel arkadaşlıklar ortam olacak :oke: hangi dersane ?

- - - Eklendi - - -

bilgisayarı bırak dersaneye yazıl derslerine yoğunlaş yoksa sonra coooookk pişman olur başını taşlara vurursn

• Beğen
asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
ilk başlarda biraz sıkılacaksn ama hemen pes etme zamana bırak alışacaksn güzel arkadaşlıklar ortam olacak :oke: hangi dersane ?

- - - Eklendi - - -

bilgisayarı bırak dersaneye yazıl derslerine yoğunlaş yoksa sonra coooookk pişman olur başını taşlara vurursn

birikim herhalde hocam bizim eve yakın diye bide 1,5 sene sözleşmeyle falan indirim varmış.

hiç dershaneler hakkında bilgimde yok birikim neyin nesi oluyor
:hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
Kacinci sinifsin?

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben orta okulda gitmiştim ilk tanıştğım kişi ile hala arkadaşız kendi gelip tanışmıştı 5sene oldu ;)

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Benimde 4 sene oldu :evet: dershanede tanıstıgım kişiyle :D

erergun

erergun

Üye
Bütün gün evde olmama rağmen ders falanda çalışmıyorum hep bilgisayar başındayım. ailemde tabi engel olmak istiyor. Beni dershaneye yazdırmaya karar vermişler.

asıl konuya gelirsek ilk defa dershaneye gidicem ne yapmalıyım ?
-Nasıl arkadaş edinebilirim ? (okuldan falan hiç arkadaşım yok bari deshaneden olsun).
-Dershaneye nasıl girmeliyim ? (moonwalk yaparak mı girsem
:ehe şaka maka yani tek mi oturayım yoksa birinin yanına mı oturayım ? nasıl tanışıcam direk meraba ben .. mı diyeyim ?)

teşekkürler
:bigstar:
Kardeşim espri yapabilme gücüne bağşı espri yapabilirmisin ?

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Dershaneye giden kızlarla sakın muhabbet etme, Hepsi Kezban. Boşver, sen git takıl kafana göre sonra çık gel yine otur bilgisayar başına en iyisi :D

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Git takıl kafana göre :D biraz alıştın mı ne kadar güzel bi yer olduğunu anlicaksın. Bak bende oldukça asosyalim ama biraz dershane çok iyi gelir. Tanışamasanda yeni kişiler, yeni hocalar ... Dershane gibisi yok kısaca. Biraz alıştın mı okuldaki ortamdan (en azından gördüğün ortamlardan) çok daha mükemmel olduğunu anlicaksın. Dershaneye ilk haftada normal ol, diğer zamanlarda yayılarak otur filan :ehe Yani rahat ol. ;)

- - - Eklendi - - -

Dershaneye giden kızlarla sakın muhabbet etme, Hepsi Kezban. Boşver, sen git takıl kafana göre sonra çık gel yine otur bilgisayar başına en iyisi :D
Dostum sizinkiler öyleymiş ama bizimkiler mükemmeldi. Mini kot la gelen filan... :ehe

Turan

Turan

Üye
sınıfta olduğunu belli et sessiz kalma :oke:

zombaka

zombaka

Üye
boş yere otur yanınada mümkünse kimseyi alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt