bunu yapan biri aşırı derecede kişilik sorunu yaşıyordur diye düşnüyoruminsanin hic tanimadigi biri ile bulusmasi ne kadar dogru bilinmez
forumlarda kendini bayandiye tanitip erkek olup insanlari dolandiran cok
ben simdimelis diye account diye bir konu acsam konu disina felan inaninki konu sayisindaki mesaj 1 gunde 60si gecer

TheFenomen' Alıntı:bunu yapan biri aşırı derecede kişilik sorunu yaşıyordur diye düşnüyorum![]()
insanin hic tanimadigi biri ile bulusmasi ne kadar dogru bilinmez
forumlarda kendini bayandiye tanitip erkek olup insanlari dolandiran cok
ben simdimelis diye account diye bir konu acsam konu disina felan inaninki konu sayisindaki mesaj 1 gunde 60si gecer
belçikada kahvemi vardı yahu![]()

merak etme türklee uzaya gitsin o da olurYok yok orasi mars da... Kahve olmayan ulke mi var Allah askina... Nasil bir kahve dusundugune bagli kirathane mi takiliyorsun yoksa sen![]()

merak etme türklee uzaya gitsin o da olur![]()
Carre diyorlar orda bilirmisin?
haftaya deneyeyim bakalim haha kirodan baska sey varmi ki orsa abi 
sağlığın için girmeKirathane bilmem ama guzel barlar varmis BelcikadaCarre diyorlar orda bilirmisin?
Ya merak ettim bir kirathaneye gitsem ne olur acabahaftaya deneyeyim bakalim haha kirodan baska sey varmi ki orsa abi
![]()
sen hollanda daki barları görmemişsin hle şu red light street civarındakilerdediklerini denicem ama sebek olma konusu canımı sıkıyor sonucta ben ciddi birisiyim oyle her seyde espiri yaparsam mal durumuna duserım ben oyle bi şey olmasını istemem sonuçta seni yanlış tanımış olacaklar. ben boyle düşünüyorum1. kimsden çekinme yanlışta olsa at lafını ortaya
2. biraz gevşe her yerde utanırsan insanların yanından kaçarsın
3. milleti güldürmeye bak şebek ol
4. kitap olaylarına girme her zaman inek gibi bakarlar insana seni anlayanların yanında kitaptan bahset sadece
bu arada onlarda göz gecirim hiç aklıma gelmezdi bunu yapamak şimdi sen hiç tanımadıgın kişilerin yanna gidip ben maxi cep uyesiyim dersen biraz farklı olur galiba?bence forumda ki bulusmalara katıl![]()
ailemde oyle diyolar hiç evden cıkmıyosun cık bı hava al yada git biyerde çalış yeterki dısarı cık dısarıya cıkın cada hiç bişey yapmak gelmıyor içimden tekrar pc basına gecmek istiyorumtoplum içerisine gir zamanla sosyal bir insan olacaksın
Asosyal farklı düşünceye sahip olup anlaşılması zor olan kişilerdır
Çok fazla konuşmazlar konuştukları zamana her keimelerinde bir mana vardır "
Birinin doğru olarak bildiği yanlışının, yanlış olduğunu ve yanlışının doğrusunu
ona anlatsan da, doğru olarak bildiği yanlışının yanlış
olduğunu asla kabul ettiremezsin..." gibi anlaşılması zor cümleler kuraralar
Bir gruba dahil olmamaktansa, kendi fikrini tek başına savunurlar.
Çok iyi dinleyicilerdir, siz konuşurken sözünüzü kesmezler
İyi sır tutarlar
İyi gözlemcilerdir meraklıdırlar
Çok fazla arakdaşları olmaz hatırı sayılı dostları vardır.
Tek başına takılmayı severler.
arkadan bir kişi uzatmamak için dolmuşların en arka koltuguna oturmagı tercik ederler.
İletişim kurmaları diyerlerine göre farklıdır
Yanlız kala bilmek için bulundukları makan ayırt etmezler
Kız arkadaşları vardır. vaktigin çogunu farklı şekilde degerlendırı saadetlerce ps oynarlar[
buradakı cok özellik bende var son kısım hariç
1. kimsden çekinme yanlışta olsa at lafını ortaya
2. biraz gevşe her yerde utanırsan insanların yanından kaçarsın
3. milleti güldürmeye bak şebek ol
4. kitap olaylarına girme her zaman inek gibi bakarlar insana seni anlayanların yanında kitaptan bahset sadece
etkinliklere katılman senin için iyi olur.başkalarının yanında konuşmaktan sıkılıyorsan bunu fazla takma.ben de fazla konuşamam,ama bunu umursamıyorum.Peygamber efendimizin(sav) bir sözü var : Susmak,huyların efendisidir. konuşmamak bir sorun değildir bence,önemli olan kişiliğinin ve ahlakının sağlam olmasıdır.bunlar iyi oldu mu iç kimseyi takma.kendine yararlı bilgiler edinmeye çalış,lisede isen sana kimsenin asosyal demesine aldanma.üniversitede sana emin ol kimse demez ve üniversitede insana özgüven gelir,geldikçe de açılmaya başlarsın,bundan emin ol,ben de aynen senin gibiydim.ama unutma bak etkinlik olursa bunlara katıl,hem çok zevkli oluyor hem de insan rahatlıyor,kendine güveni geliyor.unutma ki insanın yetenekli veya asosyal olması bir kusur değil,yeter ki insanın karakteri düzgün olsun.dediklerini denicem ama sebek olma konusu canımı sıkıyor sonucta ben ciddi birisiyim oyle her seyde espiri yaparsam mal durumuna duserım ben oyle bi şey olmasını istemem sonuçta seni yanlış tanımış olacaklar. ben boyle düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
bu arada onlarda göz gecirim hiç aklıma gelmezdi bunu yapamak şimdi sen hiç tanımadıgın kişilerin yanna gidip ben maxi cep uyesiyim dersen biraz farklı olur galiba?
- - - Eklendi - - -
ailemde oyle diyolar hiç evden cıkmıyosun cık bı hava al yada git biyerde çalış yeterki dısarı cık dısarıya cıkın cada hiç bişey yapmak gelmıyor içimden tekrar pc basına gecmek istiyorum
- - - Eklendi - - -
Asosyal farklı düşünceye sahip olup anlaşılması zor olan kişilerdır
Çok fazla konuşmazlar konuştukları zamana her keimelerinde bir mana vardır "
Birinin doğru olarak bildiği yanlışının, yanlış olduğunu ve yanlışının doğrusunu
ona anlatsan da, doğru olarak bildiği yanlışının yanlış
olduğunu asla kabul ettiremezsin..." gibi anlaşılması zor cümleler kuraralar
Bir gruba dahil olmamaktansa, kendi fikrini tek başına savunurlar.
Çok iyi dinleyicilerdir, siz konuşurken sözünüzü kesmezler
İyi sır tutarlar
İyi gözlemcilerdir meraklıdırlar
Çok fazla arakdaşları olmaz hatırı sayılı dostları vardır.
Tek başına takılmayı severler.
arkadan bir kişi uzatmamak için dolmuşların en arka koltuguna oturmagı tercik ederler.
İletişim kurmaları diyerlerine göre farklıdır
Yanlız kala bilmek için bulundukları makan ayırt etmezler
Kız arkadaşları vardır. vaktigin çogunu farklı şekilde degerlendırı saadetlerce ps oynarlar[
buradakı cok özellik bende var son kısım hariç
orda hiç bilmedigin insanlar olack tabiki ama çıkıp sokaktan birine demiyorsun sonuçta buluşmada herkez maxicepten geliyor. Ayrıca yeni insanlarla tanışmak konuşmak seni düzeltir.
verdigin tavsiyeler için teşekürlerşebek olma maddene katılmıyorum.bence bu biraz da yaştan kaynaklanıyor ve bulunduğun ortamdan.örneğin ben de asosyal birisiydim lisede,beni de öyle anıyorlardı.bence bunun fazla ciddiye alınmaması gerek.fazla dedim tam değiletkinliklere katılman senin için iyi olur.başkalarının yanında konuşmaktan sıkılıyorsan bunu fazla takma.ben de fazla konuşamam,ama bunu umursamıyorum.Peygamber efendimizin(sav) bir sözü var : Susmak,huyların efendisidir. konuşmamak bir sorun değildir bence,önemli olan kişiliğinin ve ahlakının sağlam olmasıdır.bunlar iyi oldu mu iç kimseyi takma.kendine yararlı bilgiler edinmeye çalış,lisede isen sana kimsenin asosyal demesine aldanma.üniversitede sana emin ol kimse demez ve üniversitede insana özgüven gelir,geldikçe de açılmaya başlarsın,bundan emin ol,ben de aynen senin gibiydim.ama unutma bak etkinlik olursa bunlara katıl,hem çok zevkli oluyor hem de insan rahatlıyor,kendine güveni geliyor.unutma ki insanın yetenekli veya asosyal olması bir kusur değil,yeter ki insanın karakteri düzgün olsun.

sonuçta forumda sanal da olsa arkadaşlıklar oluyor bulusmalara katılınca da realsin yanlış bi tarafı olduğunu düşünmüyorum. Ama ikinciye katılıyorum
çok fena ters tepki yaptı galiba orantısız davrandık
arkadaşlar bize kızıyor açılmadı açılmadı siz açtınız şimdi de susmuyor diye 
arkadaşlar verdiğiniz tavsiyeler baktım ve hepsi ortama gir dışarı cık gez tarzında bunu yapıcam tavsiyeleriniz için hepinizebu buluşma oalyınıda siteden takip edip buluışmalara katılmayı deniğicem
prafilde hatalr var
buarada merakettım 23 yaşındasın okul iş? hiçbiri yokmu ewdemısın butun gun
yasım 18 lise okuyorum iş konusunda yazları çalışıyodum ama bu yaz ygs lys calışmasına başladım ders çalışır oldugumdan ewdende cıkamıyorum haliylebak bi dünya buluşmalar oluyo katıl onlara acılırsın zamnla ben çok sessız ınsanlr gördüm milletın ıcıne karsmadıkca aşamazsın
kendımden örnek verıyım
babamı 7 yaşında kaybettım ve ondan sonra çok sessız bı çocuk oldum hep hiç sokaga cıkmadım oynamdım gülmedim ama baktım ki olmuyor ayvaş yavaş lisede aşmaya çalıstım gereksız butun aktıvıtelere katıldım hıc olmadı çık dısarıya gez insanlarla tanış dedım ya zamnla olur pat dıye bısey bekleme
kitap güzel ama orda da yalnızsın
- - - Eklendi - - -
forumlarda buluşmaoluyor evet mesela pınar,esra ve ben burda tanıştık ve şimdi çokta güzel bi arkadaşlıgımız oldu eminimki ilk buluşmaya geldıgımzde hepımızn aklında soru işaretlerı vardı acaba?
ama bikere bunu yaparsan gerisi gelir
sende bunu yapmalısın okadar buluşma oluyo katıl bırıne eminim çok güzel arkadaşlıklar edınceksın
bu forumda tanısıp arkadaşlıklarını ilerleten bı çok örnek verebılırım sana denemeye deger derimm

rica ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.daha lise okuyormuşsun,ergenlik döneminde çocuklar hep birileriyle dalga geçerler,düşünemezler bazıları karşıdakinin alınabileceğini ve kırılabileceğini,sen de bunları düşünüp insanlık halidir deyip gülüp geç tamam mıükl
- - - Eklendi - - -
verdigin tavsiyeler için teşekürler
son olarak şu anda lisedesin ve etrafında hep tanıdığın insanlar olacak,tanıdığın insanların yanında,nedenini ben de bilmiyorrum ama bir türlü konuşamıyorum,belki de utanıp çekindiğim için,insan konuşamıyor bir türlü.bunu farklı ortamlara girip farklı insanlar tanıyarak aşabilirsin.Kolay gelsin kardeşim