asosyal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alimemet1

Üye
    Konu Sahibi
asosyal
Arkdaşlar a sosyal birirsiyim herkez benim çok sesiz oldugumu soyluyor sosyal birisi olmak için ne yapmalım mesela kitap okumak faydalımıdır bu konuda? Birazda netten arştırma yaptım baya gereksiz şeyler gördüm bu konu hakkında yardımlarınısı beklıyorum.

Enes

Enes

Üye
kitap okumak sosyalleştirse ben girerdim herkesin yanına :( mizaç meselesi sanırım ben de herkesin yanında pek rahat olamıyorum

15097

15097

Üye
bir kere sessiz olmak asosyallik demek değildir, sadece içine kapanıklıktır veya sessizliktir.Kitap okumak iyi gelebilir.Bir dene istersen :oke:

Enes

Enes

Üye
o kadar kitap okuyorum bi faydasını görmedim başkalarının yanında rahat açısından

larten123

larten123

Üye
bşkalarının yanında bana gore hiçkimse ne olursa olsun rahat olamaz

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Oyleyim, Sessiz .. Ortam Icinde Cekinqen Vede Hic Konusmayan ..

Bu Sorunu Bir Iki Yontemle Cozebilirsin .. 100% Garantili Yolla Hemde .. Kesin Sonuc .. :)

1 -) Maca Git ..

2 -) Kahveye Git Arkadaslarinla Okey Oyna ..

3 -) Sosyal Etkinliklere Katil Vede Hicbir Zaman Hicbiryerde Hicbirsekilde Yanlista Olsa .. Fikrini Soylemekten Cekinme ..

Zamanla Bu Sorununu Boyle Asacaksin .. ;)

15097

15097

Üye
kişiden kişiye değişebilir

Enes

Enes

Üye
rahat olmak derken istemiyorum başkalarının yanına gitmek bu asosyallik değil mi

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bende biraz asosyaldim, sınıftaki arkadaşlar bile asosyal diye çağırıyorlardı. ama sonra şükürler olsun ki asosyal olmaktan kurtuldum :) sonuçta herkes insan herkesin eşit hakları var kimse kimseden üstün değildir diye düşündüm ve asosyal olmaktan kurtuldum başkasının yanında rahatça kendimi ifade ediyorum artık :)

Eykul

Eykul

Üye
Kitap oku her seye faydalidir...

Bir liste yap kendine ve onlari yapmak icin kendine soz ver. Boyle duymustum bir ara ama galiba psikolog ile yapman gerek...

Birkac arkadasin yok mu takil peslerine zamanla acilirsin..

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Asosyal farklı düşünceye sahip olup anlaşılması zor olan kişilerdır

Çok fazla konuşmazlar konuştukları zamana her keimelerinde bir mana vardır "
Birinin doğru olarak bildiği yanlışının, yanlış olduğunu ve yanlışının doğrusunu
ona anlatsan da, doğru olarak bildiği yanlışının yanlış
olduğunu asla kabul ettiremezsin..." gibi anlaşılması zor cümleler kuraralar

Bir gruba dahil olmamaktansa, kendi fikrini tek başına savunurlar.

Çok iyi dinleyicilerdir, siz konuşurken sözünüzü kesmezler

İyi sır tutarlar

İyi gözlemcilerdir meraklıdırlar

Çok fazla arakdaşları olmaz hatırı sayılı dostları vardır.

Tek başına takılmayı severler.

arkadan bir kişi uzatmamak için dolmuşların en arka koltuguna oturmagı tercik ederler.

İletişim kurmaları diyerlerine göre farklıdır

Yanlız kala bilmek için bulundukları makan ayırt etmezler

Kız arkadaşları vardır. vaktigin çogunu farklı şekilde degerlendırı saadetlerce ps oynarlar

• Beğen
Tepkiler: Polymath ve Mazlum Somer
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
toplum içerisine gir zamanla sosyal bir insan olacaksın

alimemet1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi toplum içine girdigimde bir konu hakkında konuşulur ve bende dinlerim sadece ve onlar bana sende katılsana der ama orda konuşmaktan sıkılırım ve tekbaşıma bi yerde oturup oyun oynarım her zaman bopyle olur bu

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Bende Oyleyim, Sessiz .. Ortam Icinde Cekinqen Vede Hic Konusmayan ..

Bu Sorunu Bir Iki Yontemle Cozebilirsin .. 100% Garantili Yolla Hemde .. Kesin Sonuc .. :)

1 -) Maca Git ..

2 -) Kahveye Git Arkadaslarinla Okey Oyna ..

3 -) Sosyal Etkinliklere Katil Vede Hicbir Zaman Hicbiryerde Hicbirsekilde Yanlista Olsa .. Fikrini Soylemekten Cekinme ..

Zamanla Bu Sorununu Boyle Asacaksin .. ;)
belçikada kahvemi vardı yahu :hmmm

Jomolocco

Jomolocco

Üye
son resim biraz degisikmis :D

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Mazlumun son maddesine kesinlikle katılıyorum. Bende sosyal biri sayılmam hele lise 2 ye kadar bi kızla konuşsam yüzüm kıpkırmızı oluyordu domates gibi :) hiç bir ortamda fikir beyan etmiyordum millet bi konu hakkında konuşunca sanki ben o konu hakkında hiç birşey bilmiyormuşum gibime geliyordu.. Sonra lise 3 4 derken kızlarla istemesemde muhatap olmaya başladım. Ben konuşmasm bile onlar bana birşeyler soruyorlardı. Hatta bi keresinde bi kaç kız sen çok gizemlisin demişlerdi :ehe

sonra sosyal olmayınca seni bir de eziyorlar. Işte benim buna hiç tahammülüm yok. O yüzden artık bundan kurtulmam gerektiğini düşündüm lise3 de gitara gitmeye başladım baya açıldım sonra samimi olduğum bi arkadaşıma hafta sonu kalmak için gittim ailesyle birlikte aynı ortamda oldum ... Böyle böyle derken yavaş yavaş üzerinden atıyorsun o ölü toprağı zaten. Zaten bi sosyal aktivite olunca seni çok rahatlatıyor ben lise 4 e gelince okulda çok popüler olmuştum zaten milletin gitara karşı bi sempatisi vardı eee biraz bende yakışıklı olunca :D

zaza

zaza

Üye
Biraz daha zaman gecsin tamamdir. Tek basina zamanla sıkılır insan her zaman ayni seyleri yapamazsin. Mesela hergun ayni oyunu oynasan birgun mutlaka sıkılırsin bulusma yap falan iste takil :)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bence forumda ki bulusmalara katıl :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt