Aslanım Burak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aslanım Burak!

Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray’ı Burak Yılmaz taşıyor. Cluj karşılaşmasında üç gol birden atarak Sarı-Kırmızılılar’ın galibiyetinde başrolü oynayan genç yıldız, dün de sahnedeydi. Manchester United karşısında ilk 11’de sahaya çıkan Burak, ikinci yarıda attığı golle temsilcimize hayat verdi. Bu sezon 12. golünü kaydeden Burak, Sarı-Kırmızılılar’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki tüm gollerinin sahibi olmasını bildi. Galatasaray’ın Manchester United karşısındaki makus talihini de değiştiren adam Burak oldu. Kırmızı Şeytanlar’ı hiç deviremeyen Sarı-Kırmızılılar dün gece bir ilki başarırken, temsilcimizin Ada temsilcisine İstanbul’daki ilk
golünü de Burak Yılmaz kaydetti.

Taraftar alkışladı

Maçın uzatma dakikalarında yerini Umut’a bırakan Burak, taraftarların da alkışını aldı. Maçın ardından kısa bir açıklama yapan genç yıldız, “İyi oynadık ve kazandık. Artık Braga’yı deplasmanda devireceğiz ve gruptan çıkacağız” ifadesini kullandı.

‘Bu taraftarla her şey yapılır’

Burak Yılmaz 90 dakikanın ardından Galatasaraylı taraftarlara teşekkür etti. 5 Şampiyonlar Ligi maçında 5 gol atan genç yıldız, “Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Oyundan düştüğümüz anlarda dahi bize büyük bir itici güç oldular. Çok güzel bir oyun, çok iyi bir mücadele ve çok iyi bir taraftarla bugün istediğimizi aldık. Artık bize kalan, Braga’dan ikinci tur biletiyle dönmek” dedi.

Burak ne yaptı?

Gol pozisyonu 2
Pas 21
İsabetli pas 12
Şut 3
İsabetli şut 2
Top kazanma 4
Top kaybı 9
Topla buluşma sayısı 27
Topla oynama süresi 01.03 dk.

paradox07

paradox07

Üye
Istatistikler de burak ın ayağında top tutamadığını gösteriyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Istatistikler de burak ın ayağında top tutamadığını gösteriyor.

gol atıyomu atıyor önemli olan gol atması kazanmamız ister beleşçi olsun ister olmasın gol atsında biz kazanalım ve beleşçi olsun topta tutamasın ayağında vursun gol olsun

ufak bir hatırlatma messi ve ronaldo ile birlikte 5 golle krallıkta yarışıyor :bilmm

semihguney

semihguney

Üye
beleşçi dediğiniz adam gol kralı olma yolunda ilerliyor , önceki maçta 3 tane golü de mi beleşe attı sanki , messi gibi oynamasını mı bekliyorsunuz anlamadım ki . Kendini geliştiriyor adam sabredin bee

arslansem

arslansem

Üye
Buraka karşı önyargımı hala yıkamıyorum ve devre arasında golcü lazım diyorum :)

Mufche

Mufche

Üye
Burak tamam atıyo ama kendinide çok çabuk bırakıyor.dün akşam ki maçta da gordük 3-4 pozisyonda azcık bi temasda atıyor kendini :/ Sağlam bi forvet daha almak lazım :)

alaStar

alaStar

Üye
Sir ün bi laf var istatistikmini etek gibidir asıl göstermesi gerekeni göstermez :ehe

Burak tam formunda oynadığında görün :zzz

onurca06

onurca06

Üye
Aslanım Benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...