Aşkın garip yanları nelerdır??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben biten aşkın ardından hiç yenisini aramadım.Hep aşk beni buldu sanırım bu yüzden anlamıyorum.
Senin veya onun seni bulması hiç önemli değil yine aynı kapıya çıkıyor. Şöyle düşün birinin elinden bir tatlı yedin ve çok beğendin. O kişi gitti ve sen yine tatlıdan yemmek istiyorsun . Bir başka kişinin yaptığı tatlıya bakarsın belki o yediğim gibidir diye ama tutmaz onu. Bulana kadar tadarsın, ama hiçbiri birbirini tutmaz. Basit bir ötnek verdim. Aşk seni bulmaz , hee bulur ama her seferinde bulmaz. Bence insan hayatında birkere aşık olur. Diğerleri sadece aşkı arama çabalarıdır , tıpkı tatlıyı aradığı gibi.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Senin veya onun seni bulması hiç önemli değil yine aynı kapıya çıkıyor. Şöyle düşün birinin elinden bir tatlı yedin ve çok beğendin. O kişi gitti ve sen yine tatlıdan yemmek istiyorsun . Bir başka kişinin yaptığı tatlıya bakarsın belki o yediğim gibidir diye ama tutmaz onu. Bulana kadar tadarsın, ama hiçbiri birbirini tutmaz. Basit bir ötnek verdim. Aşk seni bulmaz , hee bulur ama her seferinde bulmaz. Bence insan hayatında birkere aşık olur. Diğerleri sadece aşkı arama çabalarıdır , tıpkı tatlıyı aradığı gibi.
suan mobildeyim begen tusu yok yoneticiler duyun sesimi ! mina begendim ama dedigini :)

0live456

Üye
O zaman ben buldum ve artık başka tatlı istemiyorum diyeyim.

0live456

Üye
Teşekkürler :)

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
o zaman cok salısın kardes

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
cok ılgınc bı durum ıkı taraflı ask yasıyosun guzel:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt