ellerine sağlık ya tam duygularımı anlattınAşkın garip yanları bağımlılık yapmasıdır. Bir kere bulaştınız mı ayrılsanız bile yine o aşkı başkasında arama alışkanlığı yapıyor. En iyisi aşka kapılmamak. Tabii kimisi aşık olduğu, aşk yaşadığını sanıyor her sevgilisinde. O ayrı... Aşk geçici,geçtiğinde geriye kalan sadece ona olan alışkanlığınız. Onunla vakit geçirme alışkanlığı ...

Aşkın garip yanları bağımlılık yapmasıdır. Bir kere bulaştınız mı ayrılsanız bile yine o aşkı başkasında arama alışkanlığı yapıyor. En iyisi aşka kapılmamak. Tabii kimisi aşık olduğu, aşk yaşadığını sanıyor her sevgilisinde. O ayrı... Aşk geçici,geçtiğinde geriye kalan sadece ona olan alışkanlığınız. Onunla vakit geçirme alışkanlığı ...
neyı ozluyorsun kardes
yaz tatilini mi özlüyosun
yaz tatili engin

Arakdaşım ben kendi duygu ve düşüncelerimi yazdım. Sen bana karşı çıktın, ben de sana. Seviyorsan istemesen de bırakılıyor ayrıca.. Anlaşamıyorsun, zamanla eski duygusunu kaybediyor ama yine de seviyorsun bundan bahsediyorum ben. Yeni bir aşk yaşıyorsun sanırım anlamazsın sen beni. Damdan düşenin halinden,ancak damdan düşen anlarSeviyorsam neden bırakayım kardeşim ? Hem nereden emin olabiliyorsun bu kadar ? Genelleme üzerine yüksek lisans mı yaptın ?

ne yazdım leeee vayy bee dur bir foto alım