Aşkın garip yanları nelerdır??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
yakalarsın ya merak etme kuzum

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:D .

wildtiger223

wildtiger223

Üye
aşk onu gördüğünde içinin titremesi,kendi ruhunu onun bedeninde hissetmendir

• Beğen
Tepkiler: 0live456
enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
aşk,şişedeki şarap gibi kırmızıdır

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

• Beğen
Tepkiler: 0live456
greenmile

greenmile

Üye
özlüyorum ya bitsin artık şu tatil :(

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
neyı ozluyorsun kardes

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
bence okulu ozluyor :ehe

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Aşkın garip yanları bağımlılık yapmasıdır. Bir kere bulaştınız mı ayrılsanız bile yine o aşkı başkasında arama alışkanlığı yapıyor. En iyisi aşka kapılmamak. Tabii kimisi aşık olduğu, aşk yaşadığını sanıyor her sevgilisinde. O ayrı... Aşk geçici,geçtiğinde geriye kalan sadece ona olan alışkanlığınız. Onunla vakit geçirme alışkanlığı ...

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Aşkın garip yanları bağımlılık yapmasıdır. Bir kere bulaştınız mı ayrılsanız bile yine o aşkı başkasında arama alışkanlığı yapıyor. En iyisi aşka kapılmamak. Tabii kimisi aşık olduğu, aşk yaşadığını sanıyor her sevgilisinde. O ayrı... Aşk geçici,geçtiğinde geriye kalan sadece ona olan alışkanlığınız. Onunla vakit geçirme alışkanlığı ...
ellerine sağlık ya tam duygularımı anlattın :oke:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Yaşadın sanırım :)

0live456

Üye

Geçicilik kalıcılık senin elindedir başarmayı bilmek gerek ;)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
İstediğin kadar kalıcı ol arkadaşım, sen onunu için bir sigara bağımlılığı gibisindir. Seversin ama bırakamazsın. Bıraktığında istersin ama zamanla aklına bile gelmez ;)

0live456

Üye
Seviyorsam neden bırakayım kardeşim ? Hem nereden emin olabiliyorsun bu kadar ? Genelleme üzerine yüksek lisans mı yaptın ?

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Seviyorsam neden bırakayım kardeşim ? Hem nereden emin olabiliyorsun bu kadar ? Genelleme üzerine yüksek lisans mı yaptın ?
Arakdaşım ben kendi duygu ve düşüncelerimi yazdım. Sen bana karşı çıktın, ben de sana. Seviyorsan istemesen de bırakılıyor ayrıca.. Anlaşamıyorsun, zamanla eski duygusunu kaybediyor ama yine de seviyorsun bundan bahsediyorum ben. Yeni bir aşk yaşıyorsun sanırım anlamazsın sen beni. Damdan düşenin halinden,ancak damdan düşen anlar :)

0live456

Üye
Ben biten aşkın ardından hiç yenisini aramadım.Hep aşk beni buldu sanırım bu yüzden anlamıyorum.

Elektr0

Elektr0

Üye
Aşkın garip yanlarını mı soruyorsun sen , dünya da aşkın şuan ki hali aşktan uzat bir duyğu parçasıdr ve her zaman yalandır...biticitir sonu vardır.. Gerçek aşk Allah'a duyulan sevğidir... Allah'ın yaratıgı kula aşık olamazsın çünkü kalıcı bir varlık değildir...Günümüzde bitmeyen aşk yoktur .. bir aşkın bitmemesi için aşık olunan kişinin ölümsüz olması gerekir... ee buda imkansız bişi oldugu için fazla kafa yormaya gerek yok ... Bir insan bir insana aşık olamaz... aşık olan kendisini çöllere atar susuzluk bile onun için 2. sıradadır...insan insanı Allah yarattı diyee sever. insan sever örğ bir güzele kapılabilirsin bu normaldir çünkü Allah'ın yaratma sanatı öyle güzeldirki onu sana güzel gösterir başkasına çirkin eee tabi sana gözleri verende Yüce Allahtır....bütün bunlar ince sağlam bir ipliktir yürümesini bilene... bu konulara girersem baya bir uzarr daha fazla yazmıyorum...:islik ne yazdım leeee vayy bee dur bir foto alım :d::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt