Aşkın garip yanları nelerdır??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

kuyudayız bak engızne kuyuda o bende

Ya şaka bi tarafa da saygı duyuyorum tabi acılarınızada,mutluluklarınıza da ama sadece gereksiz ve saçma geliyor bana.insan kendine neden acı çektirmeyi reva görürki.Bunu hiç anlayamıycam sanırım...

pelın_

sen hıç delı gıbı bırını sevdınmı senınolmuycanı bıldıgın halde kalbn onun ıcın attımı canm
hayır atmadı oyuzden bılemezsın

yok ayy hiç ööle olmadım.olmayıda istemem ama ne diyim sizede allah sabır versin.İmkansız diyince olay değişir tabi özür dilerim hatırlattım sanırım

pelın_

hatırlatmana gerek yok eger asık olduysan unutman bı okadar zor
aşkın kotu yanıda bu zaten

Aşk acıdan ziyade, şu fani dünyada mutlulukların en büyüğüdür. Acısı da zevk verir adama. Şahsen ben aşk acısı çekip haftalarca eve kapanmak istiyorum da öyle bir hatun bulamadım

Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_

pelın_

Aşk acıdan ziyade, şu fani dünyada mutlulukların en büyüğüdür. Acısı da zevk verir adama. Şahsen ben aşk acısı çekip haftalarca eve kapanmak istiyorum da öyle bir hatun bulamadım

çok haklısın acısı bıle başka guzel

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
insan kendıne acı cektırmıyor kader cektırıyor bence

----------Eklendi @ 12:54:31 ---------- Yazıldı @ 12:53:27 ----------

dedıgın gıbı askın acısa da guzel aşkı yasamakta

umarım ööle bi hatun bulursun diyeyim o zaman challenger

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
hayatımda ole bı ınsan varkı hakıkaten onun ucun olmeyı bıle goze alırım ask ıste bole bısedır

pelın_

sonra bı bakarsın sana
en olmadık sey yapmıs ask bı nevı tekmeyemek

anaaaam benim işim yok heralde bu sayfada dediklerinizden hiç bişey anlamıyorumm...

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
tek taraflı dusunmemek gereklı kuzum (karsındakıne guvenıyosan o da sana guvenıyosa ve ayrıca ıkı tarafta sevgısını gostermısse bence hıc bı sorun yok )

pelın_

bencede yok
cık surdan şıpsevdı şaka bı yana
aşk ne tuhaf şey yahuu

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
gercekten cok tuaf bı ana senı hayatın en mutlu ınsanı yapıor sonra bı bakıyosun en mutsuzu yapmıs bı turlu anlayamadım bu askı ya

V/RS

Üye
sen hıç delı gıbı bırını sevdınmı senınolmuycanı bıldıgın halde kalbn onun ıcın attımı canm
hayır atmadı oyuzden bılemezsın

ablacım senin bu dediklerini ben hala yaşıyorum ben ne yapayım şimdi

pelın_

Valla bende yasıyorum ben de bılmıyorum sadece yasa ve gor

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
en guzelı zamana bırakacaksın ama bı yandan zaman bıle yaramıyor bu aşka ya

en güzeli boşverin yaaa....
sanırım imkansız olduğu için,yaşanmamışlıklarınız olduğu için acı çekiyo olabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...