Aşkın garip yanları nelerdır??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Gitmek mi nereye?Neyden bahsediyosun,adam yada kadın gitmiş..Peşine düşmenin ne anlamı varki?Ben sadece yolda daha güzel şeylerle karşılaşırım belki diye yola çıkarım :D

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
yanı kısacası gıden gıder onumuzdekı kısmetlere bakalım demek ıstıyosun ama olmuyor ıste unutulmayacak anlarda gelıyor o zaman ask acısı cekıyorsun dıpsız bı kuyuya duser gıbı hıssedıyosun kendını

pelın_

ozamn esra neden bıle bıle bı çocugu balkonda saatlerc gunlerce bekledın bu peşınden gıtmek olmuyomu
ewet aşk var hemde öle bı varkı yoklugu yakıyo ınsanı

----------Eklendi @ 11:57:31 ---------- Yazıldı @ 11:57:00 ----------

yanı kısacası gıden gıder onumuzdekı kısmetlere bakalım demek ıstıyosun ama olmuyor ıste unutulmayacak anlarda gelıyor o zaman ask acısı cekıyorsun dıpsız bı kuyuya duser gıbı hıssedıyosun kendını

haha kuzum bakk dedıgımı oldu :) dipsız kuyu :(

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
sonunda agzımdan cıkardın dıpsız kuyuyu

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Çocuğu bekledim,geberdim hatta onun için ama ne oldu şimdi umrumda bile değil pelincim..aşksa eğer bu nerde kuyu?Düştümde şokunumu yaşıyorum sence :D

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
bellı bı zamndan sonra unutuyor ınsan o kadar acı cektıkten sonra senı azda olsa anladım sımdı

pelın_

sonunda agzımdan cıkardın dıpsız kuyuyu

haha ewet yaşasın ben:)

----------Eklendi @ 12:04:39 ---------- Yazıldı @ 12:03:48 ----------

Çocuğu bekledim,geberdim hatta onun için ama ne oldu şimdi umrumda bile değil pelincim..aşksa eğer bu nerde kuyu?Düştümde şokunumu yaşıyorum sence :D

senınkı aşk ıyıldıkı:) macera yada elde etme arzuzu
yada bunun bı cok adı vardır
benkuyudayım:) cıkmak zor
kuzumm bı el atta cıkıyım:)

----------Eklendi @ 12:04:57 ---------- Yazıldı @ 12:04:39 ----------

bellı bı zamndan sonra unutuyor ınsan o kadar acı cektıkten sonra senı azda olsa anladım sımdı

bnide anlarmıısn lutfenn

fireman87

fireman87

Üye
Esra seyhan şıpsevdi bence :ehe

pelın_

oladabılır ama onnkı aşk olsaydı suanda böle konuşmadı esracım alınma ama öle:)

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
dogru dıyosun kuzum ama o ankı asak olsa kımse bole konusmazdı ıcınde bıse kalmamıssa yapacak bıse de yok unutullur gıder bence

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:D Sanırım şıpsevdiyim.ama napıyım ööle acıyla,ızdırapla...işim olmaz benim ööle şeylerle.Birinden hoşlanırım.ve Bitti bu kadar.Acı çekecek seviyeye getirmeden bitmiştir muhtemelen :D

pelın_

bende onu dıyorumya kuzum aşk olsa böle yapamzdı
hangımı zaşk acısı çekmedıkkı ?
belkı ay belkı hafta hatta yıllarca yasını tuttuk k he sonra sevmedıkmı sevdık ama hemn dıyıl:(

fireman87

fireman87

Üye
5Esrada benim gibi düşünüyor sanırım :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Pelincim aşk değil tabi niye kızıyım elde etme arzusuydu.Bi erkek beni beğenip bana nasıl açılamaz..Hadi o açılamadı bende onu beğendiysem neden burda kaldı?
Yani...

pelın_

:D Sanırım şıpsevdiyim.ama napıyım ööle acıyla,ızdırapla...işim olmaz benim ööle şeylerle.Birinden hoşlanırım.ve Bitti bu kadar.Acı çekecek seviyeye getirmeden bitmiştir muhtemelen :D

hımm ozamn farklı aşk acısı yaşamamısın sen

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
sus kızz töbe de ben böle iyiyim.Allahta yaşatmasın..Varsa tabi :D Hayattaki güzel şeylerin farkına varıp onlarla mutlu olabilmeyi anlamanız için zihninizin size oynadığı bi oyun değilse eğer..

pelın_

aşk ıyıdır ama tmm hepıde acı vermez

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
iyi midir?Neden ben hiç bununla ilgili güzel bi söz duymadım.

pelın_

yaşamdın belkı:)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Ve hani acı veriyodu.Kuyudaydınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt