:hmmm
.Behzat Ç. Üye doctorrr' Alıntı: Düğünümüzde John Lennon Imagine çalsın mııı Genişletmek için tıkla ... Bu ne kanka ya ? Senin düğünün olsun gelipte Tender Surrender solo çalmazsam adam değilim !!
doctorrr' Alıntı: Düğünümüzde John Lennon Imagine çalsın mııı Genişletmek için tıkla ... Bu ne kanka ya ? Senin düğünün olsun gelipte Tender Surrender solo çalmazsam adam değilim !!
doctorrr Üye Konu Sahibi .Behzat Ç.' Alıntı: Bu ne kanka ya ? Senin düğünün olsun gelipte Tender Surrender solo çalmazsam adam değilim !! Genişletmek için tıkla ... kanka benim düğünümde nothin' else matters çalacak
.Behzat Ç.' Alıntı: Bu ne kanka ya ? Senin düğünün olsun gelipte Tender Surrender solo çalmazsam adam değilim !! Genişletmek için tıkla ... kanka benim düğünümde nothin' else matters çalacak
.Behzat Ç. Üye doctorrr' Alıntı: kanka benim düğünümde nothin' else matters çalacak Genişletmek için tıkla ... Ben çalıyım olum işte gitaristide beleşe getirmiş olursun Elektro çalıyorum
doctorrr' Alıntı: kanka benim düğünümde nothin' else matters çalacak Genişletmek için tıkla ... Ben çalıyım olum işte gitaristide beleşe getirmiş olursun Elektro çalıyorum
doctorrr Üye Konu Sahibi .Behzat Ç.' Alıntı: Ben çalıyım olum işte gitaristide beleşe getirmiş olursun Elektro çalıyorum Genişletmek için tıkla ... eyvallah sağol kaarşim yaa yok oloom laa ne metallicası elvan daltonla yardırıcaz ne diyon sen
.Behzat Ç.' Alıntı: Ben çalıyım olum işte gitaristide beleşe getirmiş olursun Elektro çalıyorum Genişletmek için tıkla ... eyvallah sağol kaarşim yaa yok oloom laa ne metallicası elvan daltonla yardırıcaz ne diyon sen
.Behzat Ç. Üye doctorrr' Alıntı: eyvallah sağol kaarşim yaa yok oloom laa ne metallicası elvan daltonla yardırıcaz ne diyon sen Genişletmek için tıkla ... Geleceğin Steve vai'si benim olum değerimi bilmiyonuz
doctorrr' Alıntı: eyvallah sağol kaarşim yaa yok oloom laa ne metallicası elvan daltonla yardırıcaz ne diyon sen Genişletmek için tıkla ... Geleceğin Steve vai'si benim olum değerimi bilmiyonuz
doctorrr Üye Konu Sahibi .Behzat Ç.' Alıntı: Geleceğin Steve vai'si benim olum değerimi bilmiyonuz Genişletmek için tıkla ... sen bir jimi hendrix sin
.Behzat Ç.' Alıntı: Geleceğin Steve vai'si benim olum değerimi bilmiyonuz Genişletmek için tıkla ... sen bir jimi hendrix sin
.Behzat Ç. Üye doctorrr' Alıntı: sen bir jimi hendrix sin Genişletmek için tıkla ... o kadar değilim ama Steve vai'ile düet yapmak istiyom
doctorrr' Alıntı: sen bir jimi hendrix sin Genişletmek için tıkla ... o kadar değilim ama Steve vai'ile düet yapmak istiyom