askerlik yapmamak için dış ülkede oynama

Sponsorlu Bağlantılar

Askerlik yapmamak için yurt dışında oynamak hainlik mi?

• Evet, hainlik.

Kullanılan: 16 80.0%
  • Hayır, hainlik değil.

Kullanılan: 4 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askbesk

askbesk

Üye
    Konu Sahibi
askerlik yapmamak için dış ülkede oynama
askerlik yapmamak için yurt dışında forma giyenler vatan haini sayılır mı???

ouSahin

ouSahin

Üye
Bu lafın Tümer ' e gitti sanırım...

adam belki Futbolu bıraktıktan sonra gidicek...biraz da bunu düşünün..Ama Milli Takımda Attıgı golleri ve oynadıgı oyunu sayarsak Milli görevini en güzel biçimde korudu bence:)

goldcase

Üye
bence vatan hainliği sen türkiyenin bütün imkanlarından eniyi şekilde yararlanıcaksın giremeyeciğin hiçbir yer olmuycak dünyanın parasını kazanacaksın sonra askerden kaçmak için binbirtürlü dalevere çeviricen şehit olan kardeşlerimizin günahı ne ozaman

askbesk

askbesk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nası futbol hayatını bitirdikten sonra gitsin askerliğe gelecek 40 yaşına

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
ekmekğini yiyecen suyunu içeçen.sonra kariyer uğruna ülkeyi terk edecen.hainlikten başka bişey değil.dağda bekleyenlerin allahı yk mu?onların anası babası çoluğu çocuğu var.kimse bırakıpta gitmiyo?ama VATAN deyince akan su durur(herkes için gecerli olmuyo tabi).Geri bu ülkeye dönecek yüzü nerden bulacak merak ediyom....

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşlar nası futbol hayatını bitirdikten sonra gitsin askerliğe gelecek 40 yaşına

50 60 yaşındaki adamı alıyorlarsa 40 yaşındaki adamı alırlar sen merak etme...aynı zamanda milli takıma çagrılarak milli görevini yapan bir oyuncu...Biliyorsunuz ki Milli Takımda 100 ü geçkin maç oynan oyuncu askerlik yapmış görevi alıyor:)

FirstClasss

FirstClasss

Üye

adam belki Futbolu bıraktıktan sonra gidicek...biraz da bunu düşünün..Ama Milli Takımda Attıgı golleri ve oynadıgı oyunu sayarsak Milli görevini en güzel biçimde korudu bence:)

Milletini seven vatanını çok sevendir :islik

askbesk

askbesk

Üye
    Konu Sahibi
50 60 yaşındaki adamı alıyorlarsa 40 yaşındaki adamı alırlar sen merak etme...aynı zamanda milli takıma çagrılarak milli görevini yapan bir oyuncu...Biliyorsunuz ki Milli Takımda 100 ü geçkin maç oynan oyuncu askerlik yapmış görevi alıyor:)

adam 40 yaşında gitti 2 gün sonra rahatsızlandı geri geldi sonuçta hiçbişeye yaramaz mehmetçikler 20 yaşında gidiyolar 22,23 yaşında dağa çıkıyolar bunlarıda düşün savaş çıktı naapsınlar 45 yaşındaki adamı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
adam 40 yaşında gitti 2 gün sonra rahatsızlandı geri geldi sonuçta hiçbişeye yaramaz mehmetçikler 20 yaşında gidiyolar 22,23 yaşında dağa çıkıyolar bunlarıda düşün savaş çıktı naapsınlar 45 yaşındaki adamı

Zaten böyle herkesi dağa gönderdiğimizden şehit veriyoruz ya. Her zaman söylerim söylerim de. Senin benim askerde işimiz yok. Vatan millet sakarya ile sınır geçmek bitti dünyada.!

Ayrıca Alpay2da 21 gün yaptı. Neredeyse birçok futbolcu 21 gün yaptı ve yapıyor. Kimse vatan haini değildir.

Eğer benimde öyle bir imkanım olsa bende gider 21 gün yaparım. Bende mi vatan hainiyim?

Bırakalım bu karalama işlerini. BJK'liler hala Tümer'e karşı oynuyorlar. Arkadaşım adam profesyonel parayı bastırana gider kimse de bir şey diyemez. Çarşı Tümer'i karalamayana karşı resmen.

Ona karşı buna karşı zaten.

canturgay

canturgay

Üye
arkadaşlar bu resmen ihanet, başka bişeyle ifade etmek mümkün değil...
21 günde olsa yapması gerekir.
yapsın nereye giderse gitsinn.

askbesk

askbesk

Üye
    Konu Sahibi
Zaten böyle herkesi dağa gönderdiğimizden şehit veriyoruz ya. Her zaman söylerim söylerim de. Senin benim askerde işimiz yok. Vatan millet sakarya ile sınır geçmek bitti dünyada.!

Ayrıca Alpay2da 21 gün yaptı. Neredeyse birçok futbolcu 21 gün yaptı ve yapıyor. Kimse vatan haini değildir.

Eğer benimde öyle bir imkanım olsa bende gider 21 gün yaparım. Bende mi vatan hainiyim?

Bırakalım bu karalama işlerini. BJK'liler hala Tümer'e karşı oynuyorlar. Arkadaşım adam profesyonel parayı bastırana gider kimse de bir şey diyemez. Çarşı Tümer'i karalamayana karşı resmen.

Ona karşı buna karşı zaten.

arkadaşım mehmetçikler şehit olmasa sen o oturduğun yerde rahat rahat oturamazsın benim banamda 28 gün yaptı görevi nedeniyile ama sonuçta yaptı oda yapsın 10 gün yapsın

JCKL

JCKL

Üye

40 yaşından sonra askerlik yapılmadığını bilmiyorsun heralde

ben böyle bi konu açtığımda kapatılmıştı

ouSahin

ouSahin

Üye
yav her askere giden şehitmi olması lazım :ss Tümer'i tek vatan haini yapan sizlersiniz Başbakan bile Tümer'in askere gitmedigini biliyor birşey yapmıyor Tümer asker kaçagı olsaydı çoktan isteyen onu askere alırdı:)

dallaspage

dallaspage

Üye

Son derece güzeL yazmışsın katılıyorum sana zaten bu sene yada seneye futbolu bırakaacak sonra meecburi gidicek

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
arkadaşım mehmetçikler şehit olmasa sen o oturduğun yerde rahat rahat oturamazsın benim banamda 28 gün yaptı görevi nedeniyile ama sonuçta yaptı oda yapsın 10 gün yapsın

Tümer gitmeyecek mi askere? Adamın futbol hayatı bitecek 1-2 yıl içinde ve askere gidecek doğal olarak. Bilip bilmeyende Tümer'i 39 yaşında kaçtı sanacak. ;)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bana göre tümer vatan haini......adam paralı askerlık yapıcak onu bile geciktiriyo..... allah alllah yap gel askerliğini....:@

JCKL

JCKL

Üye
Tümer gitmeyecek mi askere? Adamın futbol hayatı bitecek 1-2 yıl içinde ve askere gidecek doğal olarak. Bilip bilmeyende Tümer'i 39 yaşında kaçtı sanacak. ;)

ben böyle konu açtığımda kapatmıştın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt