Askerlik tecili acil...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Askerlik tecili acil...
Ben 06. Ağustos.94 doğumluyum.. O gün geldiğinde tam 19 gireceğim.. Yoklama(muayene) kağıdı muhtara ne zaman gelir. Tecil ilk ay içinde nasıl yaptıracağım. Kaç yıl tecil olurum..

Enes

Enes

Üye
ben 93 lüyüm. 1 sene de boşta durdum üniveristeye gitmedim. bu sene de sakarya üniversitesine girdim otomatik tecil oldu. ayrıca askerlik şubesinden lise diploması ile tecil yapabilirsin

- - - Eklendi - - -

lise 2 yıl tecil hakkı olması gerek yanlış hatırlamıyorsam

mcnpl4

mcnpl4

Üye
20 yasinda olmuyor mu ? sana bi yil daha var

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
ben 93 lüyüm. 1 sene de boşta durdum üniveristeye gitmedim. bu sene de sakarya üniversitesine girdim otomatik tecil oldu. ayrıca askerlik şubesinden lise diploması ile tecil yapabilirsin

- - - Eklendi - - -

lise 2 yıl tecil hakkı olması gerek yanlış hatırlamıyorsam

kardeş doğum gün den sonraki hafta muayene kağıdı gelir mi muhtara..

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
2 yıl tecil hakkın var

Enes

Enes

Üye
sıkıntı olmaaz..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sen muhtara gidip bulunduğun mahalleyi söyleyip askerlik durumunu muhtarlıktan öğreneceksin kardeş, 45 gün sonra askerim ben mesela + yaşına girince internet üzerinden de bakabilirsin 94 doğumlular için askerlik yoklama tarihleri açıklanır ya ilk ya da son yoklama tarihleri arasında gidip yoklama olursun :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Mazeretsiz 2 yıl tecil hakkın var bu iki yil içinde bir üniversite kazanmaya bakmak lazım yoksa
hayata atılmak için iki yıl boşu boşuna beklemiş olursn

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ben nisan 94te dogdum hala lisede okuyorum kendiliginden tecil olacak mi

bayon

Üye
ya ben şimdi 92 liyim asker kaçağıyim şuan diplomam la tecile gitsem bi sıkıntı çıkarmı ceza felan ? Ve bu sene tecil ettirme süresi ne zaman bitiyo bilen varmı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ya ben şimdi 92 liyim asker kaçağıyim şuan diplomam la tecile gitsem bi sıkıntı çıkarmı ceza felan ? Ve bu sene tecil ettirme süresi ne zaman bitiyo bilen varmı

Mazeretsiz 1-2 yıl bir tecil süreci var galiba, ne zaman mezun olduysanız ona göre hesab edin + şuan için okumuyorsanız ve liseyi bitireli 2 sene olmuş ise, 1 yıl içerisinde askere alınma durumunuz olabilir, yani evden gelip almaları gibi bi durum diyeyim, en iyisi bunu bi araştırın olmazsa şubeye gidip askere gitmek istediğinizi beyân edin ceza almaktansa :oke:

bayon

Üye
Mazeretsiz 1-2 yıl bir tecil süreci var galiba, ne zaman mezun olduysanız ona göre hesab edin + şuan için okumuyorsanız ve liseyi bitireli 2 sene olmuş ise, 1 yıl içerisinde askere alınma durumunuz olabilir, yani evden gelip almaları gibi bi durum diyeyim, en iyisi bunu bi araştırın olmazsa şubeye gidip askere gitmek istediğinizi beyân edin ceza almaktansa :oke:

abi ne yaptın sen ya :) şimdi ben açık lise okudum mezun olmadan tecil yoktu. Şimdi haziran da mezun oldum şuan tecil ettirmeye gitsem bi sorun olurmu diye sormuştum :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
abi ne yaptın sen ya :) şimdi ben açık lise okudum mezun olmadan tecil yoktu. Şimdi haziran da mezun oldum şuan tecil ettirmeye gitsem bi sorun olurmu diye sormuştum :)

haa o zaman 1-2 yıl mazeretsiz tecil hakkın var yanılmıyorsam + bir okul vb durum var ise okuduğuna dair belge ile gider tecil ettirirsin :oke: + ben 2 sene önce lise bitti bu sene son yoklamaya yetiştim 1 yıl tecil hakkın var kullanmak ister misin dedi bende hayır dedim şubatta askerim ben mesela :D :tebessüm:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
haa o zaman 1-2 yıl mazeretsiz tecil hakkın var yanılmıyorsam + bir okul vb durum var ise okuduğuna dair belge ile gider tecil ettirirsin :oke: + ben 2 sene önce lise bitti bu sene son yoklamaya yetiştim 1 yıl tecil hakkın var kullanmak ister misin dedi bende hayır dedim şubatta askerim ben mesela :D :tebessüm:

kaptanım doğum gününden sonra hemen mi muayene kağıdı geliyor + muhtara mi geliyor ilk ay :D

bayon

Üye

şimdi den hayırlı tezkereler o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt