Askerlik tecili acil...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kcsoft

kcsoft

Üye
bana 4 yıl verdiler

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kaptanım doğum gününden sonra hemen mi muayene kağıdı geliyor + muhtara mi geliyor ilk ay :D

Vallahi ciğerim kardeşim şöyle izah edeyim;

1993 doğumluyum,
2 sene önce liseden mezun oldum yarı iş güç tatil vs derken zaman geldi geçti babam/annem askerlik durumunu git öğren asker kaçağı olma dediler, hemen internetten 1993 doğumlular için askerlik muayene günü diye aradım ben son yoklama olarak Ekim ayında gittim şubeye muayene oldum + muhtara gittim nüfusumdaki kayıtlı olduğum mahalle için askerlik durumu söz konusu olup olmadığını sordum, öyle bir durum yok daha dedi muhtar :)

21 Şubatta muhtemelen askerim + Mart 15'te de 20 yaşıma basıyorum :D

+Yaşın denk geliyor ise
+Okumuyorsan;

Muhtara gidip öğrenebilirsin :tebessüm:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi ciğerim kardeşim şöyle izah edeyim;

1993 doğumluyum,
2 sene önce liseden mezun oldum yarı iş güç tatil vs derken zaman geldi geçti babam/annem askerlik durumunu git öğren asker kaçağı olma dediler, hemen internetten 1993 doğumlular için askerlik muayene günü diye aradım ben son yoklama olarak Ekim ayında gittim şubeye muayene oldum + muhtara gittim nüfusumdaki kayıtlı olduğum mahalle için askerlik durumu söz konusu olup olmadığını sordum, öyle bir durum yok daha dedi muhtar :)

21 Şubatta muhtemelen askerim + Mart 15'te de 20 yaşıma basıyorum :D

+Yaşın denk geliyor ise
+Okumuyorsan;

Muhtara gidip öğrenebilirsin :tebessüm:

hocam daha var yaşım dolmasına şimdiden paçayı suvamayak :ehe sağolun detaylı bilgi için gadasini yidiyim :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hocam daha var yaşım dolmasına şimdiden paçayı suvamayak :ehe sağolun detaylı bilgi için gadasini yidiyim :tebessüm:

Yaşın dolmasına var olabilir ama yine de aklında bulunsun da bi ara muhtarlığa gidip bi öğren yani :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt