ben 93 lüyüm. 1 sene de boşta durdum üniveristeye gitmedim. bu sene de sakarya üniversitesine girdim otomatik tecil oldu. ayrıca askerlik şubesinden lise diploması ile tecil yapabilirsin
- - - Eklendi - - -
lise 2 yıl tecil hakkı olması gerek yanlış hatırlamıyorsam
ben hiç gidip bakmadım bile ...kardeş doğum gün den sonraki hafta muayene kağıdı gelir mi muhtara..
ben hiç gidip bakmadım bile ...
senin öğrencilik durumun nedir ?sen şimdi okuyor gözüküyorsun 29 yaşına kadar tecillisin okumaya devam ettikçe
senin öğrencilik durumun nedir ?

Ben nisan 94te dogdum hala lisede okuyorum kendiliginden tecil olacak mi

ya ben şimdi 92 liyim asker kaçağıyim şuan diplomam la tecile gitsem bi sıkıntı çıkarmı ceza felan ? Ve bu sene tecil ettirme süresi ne zaman bitiyo bilen varmı

Mazeretsiz 1-2 yıl bir tecil süreci var galiba, ne zaman mezun olduysanız ona göre hesab edin + şuan için okumuyorsanız ve liseyi bitireli 2 sene olmuş ise, 1 yıl içerisinde askere alınma durumunuz olabilir, yani evden gelip almaları gibi bi durum diyeyim, en iyisi bunu bi araştırın olmazsa şubeye gidip askere gitmek istediğinizi beyân edin ceza almaktansa![]()
şimdi ben açık lise okudum mezun olmadan tecil yoktu. Şimdi haziran da mezun oldum şuan tecil ettirmeye gitsem bi sorun olurmu diye sormuştum 
abi ne yaptın sen yaşimdi ben açık lise okudum mezun olmadan tecil yoktu. Şimdi haziran da mezun oldum şuan tecil ettirmeye gitsem bi sorun olurmu diye sormuştum
![]()
+ ben 2 sene önce lise bitti bu sene son yoklamaya yetiştim 1 yıl tecil hakkın var kullanmak ister misin dedi bende hayır dedim şubatta askerim ben mesela

haa o zaman 1-2 yıl mazeretsiz tecil hakkın var yanılmıyorsam + bir okul vb durum var ise okuduğuna dair belge ile gider tecil ettirirsin+ ben 2 sene önce lise bitti bu sene son yoklamaya yetiştim 1 yıl tecil hakkın var kullanmak ister misin dedi bende hayır dedim şubatta askerim ben mesela
![]()
![]()

haa o zaman 1-2 yıl mazeretsiz tecil hakkın var yanılmıyorsam + bir okul vb durum var ise okuduğuna dair belge ile gider tecil ettirirsin+ ben 2 sene önce lise bitti bu sene son yoklamaya yetiştim 1 yıl tecil hakkın var kullanmak ister misin dedi bende hayır dedim şubatta askerim ben mesela
![]()
![]()