Askere gidiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
samsuna çıkar inşallah haydar valla askerliğini tatil yapmış gibi geçirirsin valla kendini tatildeymiş gibi hissedersin :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon

xmustx

xmustx

Üye
İyi insanlara denk gel ha edirne ha kars farketmez.hayırlı tezkereler kardeş.

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hayırlısıyla güzel anı ve dostluklarınla bitirir gelirsin inşallah sağ salim kardeşim :)
Bir ihtiyacın olursa çekinme .

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
mehtap bitti sıra şafakta
sağlık durumumdan dolayı sivastan amasya ya sürgün edildim refizemi ne ondanmışım

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
mehtap bitti sıra şafakta
sağlık durumumdan dolayı sivastan amasya ya sürgün edildim refizemi ne ondanmışım

Revize he, ortaya çıkan hatalar ışığında yama yapma olayının angloTürkcesi'dir. Geçmiş olsun Kardeşim, seni bi güzel yenilesinler orada :kıskıs:

baby_face_

baby_face_

Üye
Tekirdağ Çorlu'da yaptım göbek yaptım geldim :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Revize he, ortaya çıkan hatalar ışığında yama yapma olayının angloTürkcesi'dir. Geçmiş olsun Kardeşim, seni bi güzel yenilesinler orada :kıskıs:
teşekkürler. Geri hizmette olacagımı tahmin etmiştim neyseki mesleyim ile askerde verilen görevi en iyi şekilde yerine
getirdim zaman nasıl gelip geçti hiç anlamadım motive morelim en üst seviyede kaldı bu arada usta birligim adanaya çıktı

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
teşekkürler. Geri hizmette olacagımı tahmin etmiştim neyseki mesleyim ile askerde verilen görevi en iyi şekilde yerine
getirdim zaman nasıl gelip geçti hiç anlamadım motive morelim en üst seviyede kaldı bu arada usta birligim adanaya çıktı

Kendi mesleğini yapmana sevindim, yoksa başka türlü zaman geçmek bilmez ve rahat edemezdin.
Dilerim usta birliğin de güzel anılarla dolu bitirip sağsalim evine/ailene kavuşursun :)
Rabb'im sizleri korusun Kardeşim..

• Beğen