iOS Developer
Üye
Ben de oradan neden öyle söylediğimin , ne anlamda söylediğimi açıkladım ... Anlaşılan okumamışsın yazılanları ...
----------Eklendi @ 17:38:07 ---------- Yazıldı @ 17:36:53 ----------
Kardeşim elbet biraz ezilme yaşayacaksın ... Devrecilik olan da yer de özellikle bunlar olur ...
İlk etapta ortamı sezersin , ona göre davranırsın ...
Devrecilik olan yerde , saat 5 ten sonra senin komutanların bir nevi senin üst devrelerindir ...
evet okumamıştım. zaten bende nerden biliyorsun dediğinde oradan biliyorum dedim işte
diyelim ki , askere gittik , kapıdan girdik, yatagımızı falan gösterdiler, ee biz orda yeniyiz orda eski askerlerde var, peki ya onlar bizi aralarına almazlarsa ne olucak ? askerlik yanlız geçer ozaman, ve arkadas olursa zaman daha cabuk geçer deyimi, çürütülmüş olur
----------Eklendi @ 17:33:46 ---------- Yazıldı @ 17:32:51 ----------
hemde üst devreler sürekli ezmek istiycektir, bu durumda ne yapmalı ?
Ben de oradan neden öyle söylediğimin , ne anlamda söylediğimi açıkladım ... Anlaşılan okumamışsın yazılanları ...
----------Eklendi @ 17:38:07 ---------- Yazıldı @ 17:36:53 ----------
Kardeşim elbet biraz ezilme yaşayacaksın ... Devrecilik olan da yer de özellikle bunlar olur ...
İlk etapta ortamı sezersin , ona göre davranırsın ...
Devrecilik olan yerde , saat 5 ten sonra senin komutanların bir nevi senin üst devrelerindir ...
anladım
ezilmek demek üst devrenin seni kantine gönderip çay kahve vs. gibi şeyler aldrtması diye ayırabilirz.
İnşallah devrecilik olan bir yere düşmezsin kardeşim ...
bu dedim bende.
----------Eklendi @ 17:44:56 ---------- Yazıldı @ 17:44:07 ----------
inşallah
senin orda var mıydı abi ?
Hayır kardeşim ... Benim gittiğim yer de sıracılık vardı ...
Herkes sırasını bilecek yani askeriye de ... Üst devreye saygı vardı , olmak zorundaydı yani ...
saygı yoksa dayak vardı diyosun abi yani
Ne dayağı yahu ...
Dayak vs yok ... Kavga ettiğin an , doğru cezaevine ... Seni orada iyi bir adam eder , gönderirler ...
Sonra töbe edersin ...
"318 Dosyası - TCK 318: Halkı Askerlikten Soğutma suçu" diye bişey varhaberiniz olsun.
Bu sebeple diyoruz ki, her Türk asker doğar. Askerlik her gencin olduğu gibi benimde koşa koşa gideceğim, gecenin soğuğunda nöbetteyken mırıldanmayacağım bir yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?