Asker sıkıntıdan kadın oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavis45

mavis45

Üye
    Konu Sahibi

Haberin Okunma Sayısı: 6711

Askerin müthiş değişimi..

Paraşüt Birliği'nde başarılı bir askeri kariyere aniden nokta koydu ve seksi bir kadına dönüştü.

İngiliz Kraliyet Paraşüt Birliği'nde yıllarca görev yapan ve başarılı bir kariyeri olan Ian Hamilton'ı artık silah arkadaşları da ailesi de tanıyamıyor. Irak ve Afganistan dahil pek çok yerde görev yaptıktan sonra geçen yıl, 43 yaşında aniden erkek olmaktan sıkılan Hamilton, kadın olamak için her şeyi göze aldı. Ama ailesi de, silah arkadaşları da bu
durumunu bir türlü kabullenemedi.

Ailesinin ve arkadaşlarının tepkisine rağmen kararından vazgeçmeyen Hamilton, önce bir psikoloğa, daha sonra da plastik cerrahlara başvurdu. Aldığı hormon ilaçları ve geçirdiği ameliyatlar sonunda Ian Hamilton tanınmaz hale geldi. Seksi bir kadına dönüşen eski maço asker, herkesi şaşkına çevirdi.

İngiltere'de günün olayı haline gelen Hamilton, şimdi kendisini tam bir kadın haline getirecek son ameliyatı için Tayland'a gitmeye hazırlanıyor. Oldukça riskli olmasına rağmen Ian Hamilton, cinsiyet değiştirme ameliyatı için sabırsızlanıyor. Hamilton'ın hikayesini belgesel haline getirmek isteyen Channel 4 televizyon kanalının ekibi de ona Tayland yolculuğunda eşlik edip ameliyatı da kayda alacak ve Hamilton'ın hikayesini mayısta ekranlara getirec

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bayaa da hoş olmuş... :ehe :ehe

2 duyguyu da tatmak istemiş demek ki..43 sene erkek,geri kalan seneler kadın... :) :)

gknky

gknky

Üye
Allah cezasnı verecek!

hidayet

hidayet

Üye
baya bi değişiklik olmuş :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
1 ay önce kadar forumda okumustum
hatırlamış olduk :oke:

POWER

POWER

Üye
Şimdi kadınlar daha uzun yaşıyo ya ondan dır :ehe

c3r3n

c3r3n

Üye
saçmalıktan öteye gidememiş... :nono:

CanceR

CanceR

Üye
evt daha önce okumuştum o yüzden çok şok olmadım :D

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
farkındasanız bu aralar böle haberler çok fazla arttı :S

delrico

delrico

Emekli Yönetici
yazık yaaa dünyada hic erkek kalmıcak yaaaa bole gıderse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...