Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
Aşk Uğruna "Din" Değiştirir Misiniz?
ne ben degiştirmem hayatta

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
değiştirmem.Müslüman lık değişilir mi hiç bir seye.

Revengeful

Emekli Yönetici
Asla

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
aynen mesela tügçe kaza dı galiba hristiyan oldu tekrar müslüman olcakmiş allahım ya hayret bişey

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
en son budist oldu o da:D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
valla mı takıp etmedım elın gavurunun son durumunu sınırden :D

zaza

zaza

Üye
böyle bir soru sorman bile hata :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Aşk için hiç kimse din değiştirmez. Sadece ateist olan biri bir dine girebilir. Oda nasıl bir dine girer aşk için orası da meşhuldür.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
maksat bazı konuları küçüklerimiz okurken bilgi edinmesi bence ondan açtım yoksa kim olursa ne olursa din dewgiştirlimez ne sözde ne özde :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
o değiştirsin nie ben değiştireyim.

Ben halimden memnunum Allaha şükür.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
:oke: oda pek mantıklı degil bence :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
soyle sen dininden vazgecmiyorsun tamam iyi yapiyorsun ama karsi tarafin vazgecmesini istiyorsun dimi .ayni durumu o sana yapsa ne olurdu yani dininden vazgecmeni istese

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
soyle sen dininden vazgecmiyorsun tamam iyi yapiyorsun ama karsi tarafin vazgecmesini istiyorsun dimi .ayni durumu o sana yapsa ne olurdu yani dininden vazgecmeni istese

Ben bu zamana kadar evlendgi icn Müslümanlıktan Hristiyanlıga gecen 1 kisi gördüm.

Maria Kazaz Seitaridis :)

ama hristiyanlıktan müslümanlıga gecen bir sürü insan var.

sonuc olarak

ben hristiyan olmazdım ve onun müslüman olmasını isterdim.eger o da olmazsa ortak bir nokta bulur ayrılırdık.çünkü ileride huzursuzluk cıkma ihtimali var.en iyisi bu.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
aynen yanı saygı duymak lazım :) ilerdeki durumlar belli olmazda zamanla alide sorun çıkarır mutluluk o anda mahfolur bence :)
sen Berkan (: yav bende diyorum kı nu yazı tipi yorum kımınkıne benzıyor avtar felan kım bu kopyacı dıyorum :d:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
aynen yanı saygı duymak lazım :) ilerdeki durumlar belli olmazda zamanla alide sorun çıkarır mutluluk o anda mahfolur bence :)
sen Berkan (: yav bende diyorum kı nu yazı tipi yorum kımınkıne benzıyor avtar felan kım bu kopyacı dıyorum :d:

kendimi kopyaladım nasıl ama :d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
alla halla ben diyom kim bu yahu tebrikler yeni nickin :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
:D.

hoss

hoss

Üye
hayır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt