Aşk nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Aşk nedir?
soru basıt ask sizce nedir?

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Sürekli söylediğim gibi gereksiz bi olgu..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
inanmadığım bi şey hakkında uzun uzadıya anlatacak bi şeyim olmadığı için..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Teşekkürler anlayışın için...

Dafny

Dafny

Üye
Aşk her şeydir ; mutluluk , sevinç , hüzün , özlem ...

TheCower

TheCower

Üye
Ya aşk dediğin şey çok aptalca birşeydir. Insanın elini kolunu bağlayan, düşüncelerini saptıran, durgunlaştıran birşeydir. Kısaca ruhen güzeldir ama bedenen zararı çok fazladır.

Dafny

Dafny

Üye
Ya aşk dediğin şey çok aptalca birşeydir. Insanın elini kolunu bağlayan, düşüncelerini saptıran, durgunlaştıran birşeydir. Kısaca ruhen güzeldir ama bedenen zararı çok fazladır.
Ne alaka? Tartışığınızda kendini façalıyorsan orasını bilemem.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla kardes bi kızla ilişkine bağlı.Gönül eğlendirmek için cıkıyorsan ki bu ask değildir ama senn dediğin gibi.Ama gerçekten böyle seviyeli bir ilişkiniz varsa ve gercekten cok seviyorsan kesinlikle aptalca birşey değildir.Beni oldugum sacma sapan durumlardan kız arkadasımın sayesinde uzaklastım ve ona ne kadar teşekkür etsem azdır.Gerçekten beni seviyorki ben gibi biriyle cıkıp beni değiştirmek için ne kadar uğrastı.İlk baslarda zaman geçirmek icin beraberdik ama benim için yaptıklarını görünce gerçekten asık oldum.Suan onu her düşündüğümde içim bi hos oluyor :) ve hep gülümsüyorum herkestende kıskanıyorum.Keske o kadar uzakta bi yerde olmasada hergün görebilsem...

pelın_

ben çmıştım böle bı konu ama:)
aşk aynı anda hem acı hem mutluluk hüzün dert tasa keder
ayy hpsını içinde barındıran bışey
hepsinin sonu acı oluyo (tabı ıstısnalar harıç)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
ben çmıştım böle bı konu ama:)aşk aynı anda hem acı hem mutluluk hüzün dert tasa keder ayy hpsını içinde barındıran bışey hepsinin sonu acı oluyo (tabı ıstısnalar harıç)
Ee aşk keder ve acıysa ne yapam ben öle aşkı :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bılmem tanımsız galıba
yada tanımlamak ıstemıyorum

0live456

Üye
Aşk tarifi olmayan sözle anlatılmayan ancak yaşanabilen bir duygudur.Ben böyle bildim böyle yaşadım buna inandım hala da devam ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Anlatılmaz, yaşanır! :)

• Beğen

0live456

Üye
Çok teşekkürler Erva darısı başına diyeyim :)

• Beğen
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Bence aşk ; yaşanırken güzel ama yaşandıktan sonra güzel olan her anın tek tek acısını çıkarmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt