neden kestırıp attın acıklayablrmsn birazSürekli söylediğim gibi gereksiz bi olgu..
anladım kişisel görüşler her daim önemlidir benim içininanmadığım bi şey hakkında uzun uzadıya anlatacak bi şeyim olmadığı için..
rica ederimTeşekkürler anlayışın için...

Ne alaka? Tartışığınızda kendini façalıyorsan orasını bilemem.Ya aşk dediğin şey çok aptalca birşeydir. Insanın elini kolunu bağlayan, düşüncelerini saptıran, durgunlaştıran birşeydir. Kısaca ruhen güzeldir ama bedenen zararı çok fazladır.
valla kardes bi kızla ilişkine bağlı.Gönül eğlendirmek için cıkıyorsan ki bu ask değildir ama senn dediğin gibi.Ama gerçekten böyle seviyeli bir ilişkiniz varsa ve gercekten cok seviyorsan kesinlikle aptalca birşey değildir.Beni oldugum sacma sapan durumlardan kız arkadasımın sayesinde uzaklastım ve ona ne kadar teşekkür etsem azdır.Gerçekten beni seviyorki ben gibi biriyle cıkıp beni değiştirmek için ne kadar uğrastı.İlk baslarda zaman geçirmek icin beraberdik ama benim için yaptıklarını görünce gerçekten asık oldum.Suan onu her düşündüğümde içim bi hos oluyorYa aşk dediğin şey çok aptalca birşeydir. Insanın elini kolunu bağlayan, düşüncelerini saptıran, durgunlaştıran birşeydir. Kısaca ruhen güzeldir ama bedenen zararı çok fazladır.
ve hep gülümsüyorum herkestende kıskanıyorum.Keske o kadar uzakta bi yerde olmasada hergün görebilsem...Ee aşk keder ve acıysa ne yapam ben öle aşkıben çmıştım böle bı konu amaaşk aynı anda hem acı hem mutluluk hüzün dert tasa keder ayy hpsını içinde barındıran bışey hepsinin sonu acı oluyo (tabı ıstısnalar harıç)

Aşk tarifi olmayan sözle anlatılmayan ancak yaşanabilen bir duygudur.Ben böyle bildim böyle yaşadım buna inandım hala da devam ediyorum![]()