Aşk nasıl engellenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dafny

Dafny

Üye
Sağ tıkla -> Engelle -> Bunu bir daha gösterme -> Tamam.

• Beğen
Tepkiler: Kral 63

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Sağ tıkla -> Engelle -> Bunu bir daha gösterme -> Tamam.

bu ayarlara nerden ulaşılıyor keşkeeee ne yazık ki insanların en büyük eksikliği bu

----------Eklendi @ 13:49:06 ---------- Yazıldı @ 13:46:19 ----------

diablos™;3351562' Alıntı:
bak ben yüksekokulu bitireli , 4 sene oldu aşağı yukarı ...
yüksekokula girdiğimde , bir kız vardı . çocuk gelişimi okuyordu . Ben ise muhasebe . Bir üst katımızdaydı sınıfları . Devamlı bakışıyorduk , ama bakmaya da kıyamıyordum o kadar tatlı ve güzel bir kızdı . Ama 2 sene boyunca sadece bakıştık . Bir gün vizelerimiz vardı . Sınıfın önünde ezber yaparken , bir de topuğuma değdi biri . Baktım arkama o güzel kız . Ay pardon demişti . O an dünyalar benim olmuştu anlatamam . çekingendim o sıralar , o şekilde de yüksekokulu bitirdim . Hayatım boyunca hiçbir kız beni onun kadar etkilememişti . şu an o kızı görsem , dizlerimin bağı çözülür bu kesin .
aşk güzel birşey . Karşındaki de sana yakınsa ...!

anlattıkların benim hikayenin kopyası gibi ama ben aşk^a biri daha yakalanmadan bitirmek istiyorum, benide bitirmeden...

----------Eklendi @ 13:54:28 ---------- Yazıldı @ 13:49:06 ----------

nası yani hiç mi aşık olmak istemiyorsun hayatın boyunca?

aynen

buketcik

buketcik

Üye
engellenemez kim ne derse desin.
insan durup dururken ben bi aşık oluyum demiyor ya o istem dışı olan bir yakınlaşma.imkansız diyorum.çene bilir:)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Engellene'bilirliği ölümle sonuçlanmıştır genelde, efsane aşıklara bakılırsa durum onu gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: buketcik
zaza

zaza

Üye
hissettiğin halde görmediğin bişeyi nasıl engelleyeceksin?

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
yahu engellenmez.istem dışıbir şey.haa varsa taktikleri olan özelden bana bir zahmet atıversin.:d:

buketcik

buketcik

Üye
taklit mi oda ne.yahuu:P:

zaza

zaza

Üye
abla beni iyi biliyon :dry:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hissettiğin halde görmediğin bişeyi nasıl engelleyeceksin?
dışardan engellenenleri diyorum, zoraki engellenen aşkları leyla mucnun meselesi, kendin aşka bir engel koymak istemezsin heralde seviyorsanız ne gereği var bu engel koymaya.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bende diyorum ama kmse anlmyor.

zaza

zaza

Üye
o zaman engellere karşılık ver eski zamanlarda değiliz artık milletimizn %90 nı istediğiyle evleniyor

CoDeYs

CoDeYs

Üye
engelenır istenırse sankı zor bıseymı bende eskıden hep oyle diyordum ama zamanla degişiyor muş meger :)

zaza

zaza

Üye
savaşmasını bileceksin kardeşim :)

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
haklısın zaza savaşmadan toprak elde edilmez.:oke:

buketcik

buketcik

Üye
:eheaşkı engelleme taktikleri diye kitaplar var .onları okuyun arkadaşlar.okadar komik ve sinir bozucu seyler varki.değil aşık olmak nefrete kadar götürüyor.deneyin.:ehe

zaza

zaza

Üye
:eheaşkı engelleme taktikleri diye kitaplar var .onları okuyun arkadaşlar.okadar komik ve sinir bozucu seyler varki.değil aşık olmak nefrete kadar götürüyor.deneyin.:ehe

biz böyle mutluyuz ne yapalım boş dünyayı 3 günlük dünyada bir günümüz iyi geçerse yeter bize diğer günler istenilsede iyi geçmiyor :)

buketcik

buketcik

Üye
biz böyle mutluyuz ne yapalım boş dünyayı 3 günlük dünyada bir günümüz iyi geçerse yeter bize diğer günler istenilsede iyi geçmiyor :)

ne kadar karamsar olmuşun sen .bu nasıl bir cvp.
aşk engellemeden bahsederken yaşam engellemeye geçtin bilmem farkındamısın.:P:

zaza

zaza

Üye
ne kadar karamsar olmuşun sen .bu nasıl bir cvp.
aşk engellemeden bahsederken yaşam engellemeye geçtin bilmem farkındamısın.:P:

benim ruh halim her an herşeyin olabileceği bir yerde olduğunun farkındadır :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt