Sağ tıkla -> Engelle -> Bunu bir daha gösterme -> Tamam.

Sağ tıkla -> Engelle -> Bunu bir daha gösterme -> Tamam.
diablos™;3351562' Alıntı:bak ben yüksekokulu bitireli , 4 sene oldu aşağı yukarı ...
yüksekokula girdiğimde , bir kız vardı . çocuk gelişimi okuyordu . Ben ise muhasebe . Bir üst katımızdaydı sınıfları . Devamlı bakışıyorduk , ama bakmaya da kıyamıyordum o kadar tatlı ve güzel bir kızdı . Ama 2 sene boyunca sadece bakıştık . Bir gün vizelerimiz vardı . Sınıfın önünde ezber yaparken , bir de topuğuma değdi biri . Baktım arkama o güzel kız . Ay pardon demişti . O an dünyalar benim olmuştu anlatamam . çekingendim o sıralar , o şekilde de yüksekokulu bitirdim . Hayatım boyunca hiçbir kız beni onun kadar etkilememişti . şu an o kızı görsem , dizlerimin bağı çözülür bu kesin .
aşk güzel birşey . Karşındaki de sana yakınsa ...!
nası yani hiç mi aşık olmak istemiyorsun hayatın boyunca?
yahu engellenmez.istem dışıbir şey.haa varsa taktikleri olan özelden bana bir zahmet atıversin.![]()
taklitlerden kaçınındışardan engellenenleri diyorum, zoraki engellenen aşkları leyla mucnun meselesi, kendin aşka bir engel koymak istemezsin heralde seviyorsanız ne gereği var bu engel koymaya.hissettiğin halde görmediğin bişeyi nasıl engelleyeceksin?
aşkı engelleme taktikleri diye kitaplar var .onları okuyun arkadaşlar.okadar komik ve sinir bozucu seyler varki.değil aşık olmak nefrete kadar götürüyor.deneyin.
![]()

biz böyle mutluyuz ne yapalım boş dünyayı 3 günlük dünyada bir günümüz iyi geçerse yeter bize diğer günler istenilsede iyi geçmiyor![]()

ne kadar karamsar olmuşun sen .bu nasıl bir cvp.
aşk engellemeden bahsederken yaşam engellemeye geçtin bilmem farkındamısın.![]()