-Crazy Girl-
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sonuna kadar haklıyım saygı varsa aşk da vardır demektir.saygı...
cunku saygı olmadan ilişki gittikçe karsılıklı olarak çirkef bir hal alır..
ilişkiden cıkar ve sonunda bıter...
aşk bir yere kadar olduguna ınananlardanım..çiftler bırbırını tanıdıkca aşkın yerını sevgı alır,
sevgi ya büyür zaman içinde yada biter...
sevdiği kişiye karsı saygısı olmadıktan sonra sevdıgıne de ınanmayan kişilerdenim şahsi fikrim
güzel konu
saygı...
cunku saygı olmadan ilişki gittikçe karsılıklı olarak çirkef bir hal alır..
ilişkiden cıkar ve sonunda bıter...
aşk bir yere kadar olduguna ınananlardanım..
Bana yeterli olmasına gerek yok be abi ben biliyorum zatenÖnce saygı sonra aşk..Yeterli mi Rabia
aynenSaygı olmadan ask olmaz..
Saygı olmadan ask olmaz..
Saygı herkese duyulur ama ilişkiler arası saygı aşk'ın doğmasına yol açar.Tabiki Aşk
Kimselere, çok saygılı diye aşık olamassınız
Ama aşık olduğunuz kişiye, siz istemeseniz bile zorla saygılıdır kalbiniz
Saygı, zaten insanı insan yapan özelliklerden biri, yani normal şartlarda her insanda bulunması gereken birşey
ama Aşk her insana nasip olmayan ve saygınnın da en mükemmelini içinde barındıran bir ... bir... nedirr.... bilmem
sığmaz işte kelimelere aşk
saygı olmadan ne ticaret, ne iş hayatı, ne maxicep, nede aklına gelen herhangi bir sosyal ilişki zaten varlık göstermezSaygı herkese duyulur ama ilişkiler arası saygı aşk'ın doğmasına yol açar.kanımca böyledir
aynen dostumAşk yoksa yada ikinci plandaysa zaten ilişki yoktur.İlişki varsa bile patron-işçi,öğretmen-öğrenci ilişkisi gibi birşey olur.Bence,önce aşk sonra saygı.
öyle diyosun ama ben ısrar ediyorumBence aşk almaktır sevgi vermektir..aşk bencillik sevgi paylaşım...aşk,ben seviyorum,bnm olsun,ben mutlu oliym,özledim göriym,hep yanımda olsun,hep bana hep bana dır...sevgi,ben seviyorum,mutlu olsun,gönlü olsun,olabiliyosa hep bnmle olsun ama olamıyosa da olduğu yerde mutlu olsun dur...
aşk "hevestir" sevgi "Saygı"
heves geçer saygı kalır...
abi dediğin doğru aşksız ilişki olmasın daha iyi ama bir ilşkinin saygı boyutu olmalı kişiler istediği gibi birbirne hakaret ve aşşalayıcı sözler söylememeli bunu yapmakda ilişkide saygı gerektirir.öyle diyosun ama ben ısrar ediyorum
kimse kimse ile hayatını saygı yüzünden birleştirmedi
Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
( A )Ferhat dağları delmiş neden?
Şirin çok saygılıymış
( B ) Mecnun Neden Ölmüş Aşkından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?