aşk mı para mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Aşk mı para mı?

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
aşk mı para mı?
günümüzde kıymeti kalmayan bir duygunun son demlerini yaşadığı bu zamanda sizce aşk mı galip gelir para mı? size hangisi lazım buyrun görelim...

Cynical

Cynical

Üye
Bana hangisi lazım dersen para derim. Zaten elimizde aşk mevcut. :ehe
Ama hangisi üstün dersen tabi ki aşk.

alibilek

Üye
isacığım sana bana para tabikide, aşk konusunda hiç şansımız yok :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
olsun hüzün fırtınası varken hayatımızda yaşamasak da tutkulu bir sevda ümitsiz aşkların bekçisi olduk yaa.

--------------- Ekleme ---------------

Bana hangisi lazım dersen para derim. Zaten elimizde aşk mevcut. :ehe
Ama hangisi üstün dersen tabi ki aşk.

ben şöyle bieşyler beklıyorum paran varsa aşkı da bulursun fılan ama kımseden henuz boyle bı yorum gelmedı:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
istemem ikisinide yaşamımı devam ettirebilecek kadar param olsun aşk bana uzak olsun

arslansem

arslansem

Üye
Paralı aşk :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
Aşk mı yok ben almayayım parada uzak olsun aşkda

Pure Life

Pure Life

Üye
eee geride ne kalıyor kuru bir gül dalı mı arkadaşım:)
Dost kalıyor arkadaş kalıyor düştüğünde elinden tutabilecek ağladığında göz yaşlarını silecek dostun kalıyor.Sevgili ve para ise o göz yaşının nedeni oluyor be arkadaşım:oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Dost kalıyor arkadaş kalıyor düştüğünde elinden tutabilecek ağladığında göz yaşlarını silecek dostun kalıyor.Sevgili ve para ise o göz yaşının nedeni oluyor be arkadaşım:oke:

yaaa burcu çok damar giriyorsun sen yaaaa:(

moryel2

moryel2

Üye
bence para olmadan ask olmaz.. ;)

Pure Life

Pure Life

Üye
yaaa burcu çok damar giriyorsun sen yaaaa:(
Batsın bu dünya bitsin bu rüya ağlatıpda gülene yazıklar olsun. Jiletleri getirin :agla :ehe Neyse katlettim konuyu yine :huhu:

Bana ikiside lazım değil ne aşk ne para.Ama para olursa fena olmaz yine :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ne alaka anlamadım ben onu yaa:allalla: Aşkın parayla ne ilgisi var paran için aşk oluyorsa o zaten aşk değildirki

affeım :) ben bı kıza bı demet buket verecegıme bir gül vermeyı tercıh ederım ve emınım o kız bır tek gülle daha mutlu.. ben sevgılımı en klas arabalrda bogaz turları yaptıracama tutar bır kır alanında cıcek toplarım ve emınım ısın güselliği burda;)

Pure Life

Pure Life

Üye
affeım :) ben bı kıza bı demet buket verecegıme bir gül vermeyı tercıh ederım ve emınım o kız bır tek gülle daha mutlu.. ben sevgılımı en klas arabalrda bogaz turları yaptıracama tutar bır kır alanında cıcek toplarım ve emınım ısın güselliği burda;)
Yada son model arabanla gezdireceğine fayton daha bile romantık olur:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt