aşk mı para mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Aşk mı para mı?

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cynical

Cynical

Üye
affeım :) ben bı kıza bı demet buket verecegıme bir gül vermeyı tercıh ederım ve emınım o kız bır tek gülle daha mutlu.. ben sevgılımı en klas arabalrda bogaz turları yaptıracama tutar bır kır alanında cıcek toplarım ve emınım ısın güselliği burda;)

Sen kızları çözmüşsün işte hocam; niye konu açtın ki anlamıyorum diye? :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
işte benım anlamadıgım konu kızlar bununla mutlu olacaklarken nıye sonradan sapıtıyorlar:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Şimdikilerin bizi seveceğine inanmıyorum .O mat renkli mürekkep kokulu kâğıtlardan daha çok hoşlanıyorlar:oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Marchegiani

Marchegiani

Üye
İkisi de uzak olsun benden.Para insanı şımartır.Aşkı da neden istemiyorum imzamdan anlarsınız.

Odysseus

Odysseus

Üye
Param da var çok şükür, aşkım da. İkisi arasında seçim yapmak mantıksız. Bunu seçim genelde kadınlara düşer. Erkeğin parası yoksa aşk ta bitmiştir. Ama benim aşkım başkadır. Parayla pulla işi olmaz. :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Param da var çok şükür, aşkım da. İkisi arasında seçim yapmak mantıksız. Bunu seçim genelde kadınlara düşer. Erkeğin parası yoksa aşk ta bitmiştir. Ama benim aşkım başkadır. Parayla pulla işi olmaz. :)

Allah tamamına erdırsın adem kardeş... bir yandan kadınlar bunu ser dıorsun bır yandan da benım askım baska dıorsun! bu bir çelişki mi yoksa : yenge '' Adem sen ne dedıgının farkında mısın?'' sorusuyla karsılasmamak ıcın bır manevra taktıgı mı?;)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
şimdiki devir farklı paran yoksa yuvan yıkılır... ekonomik kriz yüzünden herkes boşanmaya basladı... ikiside yeterli ölcüde olursa allah sükür derim :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Allah tamamına erdırsın adem kardeş... bir yandan kadınlar bunu ser dıorsun bır yandan da benım askım baska dıorsun! bu bir çelişki mi yoksa : yenge '' Adem sen ne dedıgının farkında mısın?'' sorusuyla karsılasmamak ıcın bır manevra taktıgı mı?;)

Hayır şunu söylemek istedim. Eğer aşk-para ilişkisi arasında seçim yapılacaksa bunu genelde kadın yapar. Yani erkek kadını paran yok diye bırakmaz genelde. Kadın ise paran yoksa sende yoksun mantığıyla yürüyebilir. Tabi yine söylüyorum "seçim mutlaka yapılması gerekiyorsa bu olur". Benim aşkıma gelince bu sınıfa sokmamam normal. Çünkü onu kendim kadar tanıyorum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İkisine de kapılıp gitmemek lazım, çok tehlikeliler!..
Hele aşırılaştıklarında insan mantığını tamamen yitiriyor.

Yeter miktarda aşk, yeter miktarda para...

Gerisi;
Sevgi-saygı... :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi

Hayır şunu söylemek istedim. Eğer aşk-para ilişkisi arasında seçim yapılacaksa bunu genelde kadın yapar. Yani erkek kadını paran yok diye bırakmaz genelde. Kadın ise paran yoksa sende yoksun mantığıyla yürüyebilir. Tabi yine söylüyorum "seçim mutlaka yapılması gerekiyorsa bu olur". Benim aşkıma gelince bu sınıfa sokmamam normal. Çünkü onu kendim kadar tanıyorum.

anlıyorum

--------------- Ekleme ---------------

İkisine de kapılıp gitmemek lazım, çok tehlikeliler!..
Hele aşırılaştıklarında insan mantığını tamamen yitiriyor.

Yeter miktarda aşk, yeter miktarda para...

Gerisi;
Sevgi-saygı... :oke:

harıka yorumun ıcım tesekkurler preatör

Odysseus

Odysseus

Üye
Preatör deyince kızıyor benden söylemesi :ehe

Doğrusu Praetor

Odysseus

Odysseus

Üye
Yine yanlış yazdın da düzelttin hadi hadiii :ehe

Mailime praetör yazdığın geldi :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben de diyorum neden kulaklarım çınlıyor... :hmmm

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt