Bana hangisi lazım dersen para derim. Zaten elimizde aşk mevcut.
Ama hangisi üstün dersen tabi ki aşk.

istemem ikisinide yaşamımı devam ettirebilecek kadar param olsun aşk bana uzak olsun

işte budurAşk mı yok ben almayayım parada uzak olsun aşkda

İkiside kaybolup gidiyor be arkadaşımyahu aşktan ağzınız yanmıs anladım da parayla ne alıp veremedınız var?![]()
İkiside kaybolup gidiyor be arkadaşım

Dost kalıyor arkadaş kalıyor düştüğünde elinden tutabilecek ağladığında göz yaşlarını silecek dostun kalıyor.Sevgili ve para ise o göz yaşının nedeni oluyor be arkadaşımeee geride ne kalıyor kuru bir gül dalı mı arkadaşım![]()

Dost kalıyor arkadaş kalıyor düştüğünde elinden tutabilecek ağladığında göz yaşlarını silecek dostun kalıyor.Sevgili ve para ise o göz yaşının nedeni oluyor be arkadaşım![]()

Batsın bu dünya bitsin bu rüya ağlatıpda gülene yazıklar olsun. Jiletleri getirinyaaa burcu çok damar giriyorsun sen yaaaa![]()
Neyse katlettim konuyu yine 

bence para olmadan ask olmaz..![]()
Ne alaka anlamadım ben onu yaabence para olmadan ask olmaz..![]()
Aşkın parayla ne ilgisi var paran için aşk oluyorsa o zaten aşk değildirkiNe alaka anlamadım ben onu yaaAşkın parayla ne ilgisi var paran için aşk oluyorsa o zaten aşk değildirki
ben bı kıza bı demet buket verecegıme bir gül vermeyı tercıh ederım ve emınım o kız bır tek gülle daha mutlu.. ben sevgılımı en klas arabalrda bogaz turları yaptıracama tutar bır kır alanında cıcek toplarım ve emınım ısın güselliği burdaYada son model arabanla gezdireceğine fayton daha bile romantık oluraffeımben bı kıza bı demet buket verecegıme bir gül vermeyı tercıh ederım ve emınım o kız bır tek gülle daha mutlu.. ben sevgılımı en klas arabalrda bogaz turları yaptıracama tutar bır kır alanında cıcek toplarım ve emınım ısın güselliği burda
![]()