AŞK İçin Gururumu Ezdim Çoğu Zaman Genede Ezerim...Ama Bu Demek Değildir ki Karaktersiz Bir İnsanım...Eğer Çok Seversem 1000 lerce Kişinin Önünde Diz Çöker Evlenme Teklifi Ederim...Hiçte Utanmam
AŞK İçin Gururumu Ezdim Çoğu Zaman Genede Ezerim...Ama Bu Demek Değildir ki Karaktersiz Bir İnsanım...Eğer Çok Seversem 1000 lerce Kişinin Önünde Diz Çöker Evlenme Teklifi Ederim...Hiçte Utanmam
tabiki aşk
insanlar aşkları için neler yapmamış
ferhat dagları delmiş
mecnun çölleri aşmış bunların yanında gurur durabilirmi.
Alıntı: DeadSiLeNCegöndermiş.>
Ancak yaşayan bilir.
ne güzel söyledin ancak yaşayan bilir.Çok dogru....
gurur yapıp sürünmektense 'aşkı' tercih ederim ki kaç kere gurumu ezdirmişimdir başka konularda gururlu olunabilir o ayrı ama aşkta gurur yapmakta pek işe yaramıyo
bence aşk. niye soracak olursanız? çünkü ben 5 yıl önce sevdiğim kıza gurur yaptım ve yanlış yaptığımı gördüm. onu 5 senedir ki unutamadım. ve unutmaya da her halde niyetim yok. gurur çok kötü bir şeydir. her zaman için karşı tarafın hep geri adım atmasını beklemeyelim. biraz da biz geri adım atalım. umarım yazdıklarımdan anlamlı bir şey çıkarırsınız. teşekkür ederim.