Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
insanın sevdiğini kıskanması kadar güzel birşey yoktur yol arkadaşım kendini yakmasın hanım hanımcık olsun suyuma gitsin bende onu eve hapsedecek değilim bana değer verdiğini göstersin başımın tacı yapmasını bilirim ama iş aksine dönerse o zaman affetmem ve çok ciddiyim gerekirse elimi kana bile bularım
insanın sevdiğini kıskanması kadar güzel birşey yoktur yol arkadaşım kendini yakmasın hanım hanımcık olsun suyuma gitsin bende onu eve hapsedecek değilim bana değer verdiğini göstersin başımın tacı yapmasını bilirim ama iş aksine dönerse o zaman affetmem ve çok ciddiyim gerekirse elimi kana bile bularım
İhanet yüzünden ayrılırsanız yaşayamayacağınızı bilirsiniz, ama böyle de sevemezsiniz ki! Çünkü ihanetten dolayı artık kırılmıştır gönlünüz ve çaresizce severek terk edersiniz. Ne var ki bir türlü unutamazsınız, uzaktan uzağa da olsa izlersiniz olup biteni.
Aslında omuz silkerek unutmaya çalışırsınız bu aşkı, ama sonra ansızın kulağınıza çalınan bir şarkı ya da kapı aralığından süzülüp gelen bir koku, hatırlatır onu yeniden. Dolar gözleriniz ondan bahsederken ve tutamazsınız gözyaşlarınızı ağlarsınız.
Kokusunu özlersiniz, türküsünü söylemeyi, şarkısını dinlemeyi ve ona karşı hasret şiirleri haykırırsınız, rüzgar kulağına fısıldasın diye. Dönüp "Seni hala seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden, ama dönemezsiniz! Uzaklaştıkça yakınlaşırsınız aslında. Ve anlarsınız ki sizi süründüren bu çaresizliğin adıdır aşk.
Kısaca aşk; Acısıyla tatlısıyla o en güzel yıllarımızın ortağıdır. Aşk; sohbetlerimizin kaynağı, çekişmelerimizin nedeni, göz yaşlarımızın sebebi ve şiirlerimizin ilhamıdır aslında.
yazar bu paragrafta başlığa ne getirmiştir?
A: Aşkın sonu
B: Aşk yeniden mi başlıyor
C: Kaybolan aşk yeniden alevlenir
D: Aşkı yeniden yazmak
E: Hiçbiri
yazar bu paragrafta başlığa ne getirmiştir?
A: Aşkın sonu
B: Aşk yeniden mi başlıyor
C: Kaybolan aşk yeniden alevlenir
D: Aşkı yeniden yazmak
E: Hiçbiri
- - - Eklendi - - -
mgökçen abi.. m ilk ismin herhal şiir fantastik..