Aşk her yerde aynımıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dafny

Dafny

Üye
Ya herneyse bu soyut bir şey yaşayan var yaşamayan var kardeşim:D

pelın_

Konu Sahibi
:ehehaklısın son nokatyı koyuyorum aşk yasanması gereken güzel bişşedır yasamayanda ıkı üç gunluk anlık zevk peşınde aslında gerçek aşkı arayan ınasanlardır:) sözum sıze esra ve alper :ehe

• Beğen
Tepkiler: jeosalih ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehehaklısın son nokatyı koyuyorum aşk yasanması gereken güzel bişşedır yasamayanda ıkı üç gunluk anlık zevk peşınde aslında gerçek aşkı arayan ınasanlardır:) sözum sıze esra ve alper :ehe
benmi aşkı arıyorumm?beeen! :aha::aha::aha: ya inanmadığın bi şeyi YAŞAYAMAZSIN..

pelın_

Konu Sahibi
gün gelır öle bı yasarsınkıı ipe ipe:):9

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
tutkuuu,arzu,istek bunların karışımıdır sizi yanıltan şey.
Biri çıkmış ortaya.Aşk demiş adına.Sonrada yok sevgililer günü yok tanışma yıldönümü derken esnaflar geliştirmiş olayı...
Aşkı elma şekerine benzetmişler.Şekerini yiyosun ve sapı kalıyomuş.. Aşkla ilgili en güzel tespit bu bence..Ve sonuçta budur!!!!

Revengeful

Emekli Yönetici
hortlatın işte :D:D konumuz aşk nede olsa :D

jeosalih

jeosalih

Üye
tutkuuu,arzu,istek bunların karışımıdır sizi yanıltan şey.
Biri çıkmış ortaya.Aşk demiş adına.Sonrada yok sevgililer günü yok tanışma yıldönümü derken esnaflar geliştirmiş olayı...
Aşkı elma şekerine benzetmişler.Şekerini yiyosun ve sapı kalıyomuş.. Aşkla ilgili en güzel tespit bu bence..Ve sonuçta budur!!!!
Her karışım özünden farklı olduğu için farklı bir isimle adlandırılır. Normaldir adına aşk denmesi.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
gün gelır öle bı yasarsınkıı ipe ipe:):9
bu yanılgıya bende düşersem eğer bak bu kadar büyük konuşuyorum gider hastaneye yatarım...Bildiğim inandığım savunduğum herşey yanlışmış der ve kabuğuma çekilir anneciğimle mutlu mesut yaşarım...ararım seni yine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt