vapur dumanı
Üye
gerçekler acıdır ve hiç te hoşumuza gitmezzz!!!Çirkinleşmeyelim![]()
gerçekler acıdır ve hiç te hoşumuza gitmezzz!!!Çirkinleşmeyelim![]()
Güzel konu yaayy konum nerelere gıttı![]()

eee ben geldiiimayy konum nerelere gıttı![]()

Gerçek değil veya acı değil demedim zaten . Gerçek olsa da olmasa da çirkin.
gerçekler acıdır ve hiç te hoşumuza gitmezzz!!!
sen bana cevap ver bakimYa herneyse bu soyut bir şey yaşayan var yaşamayan var kardeşim![]()

Katılıyorum senin yorum yazıpta gereksizlere taşınmamış bir konu varmıydı?
eee ben geldiiim![]()

Abi yok diyemezsin alırsın filin kafasını koyarsın oraya insanlar da ona tanrı diye tapar al sana fil kafalı tanrı
sen bana cevap ver bakim![]()

Abi yok diyemezsin alırsın filin kafasını koyarsın oraya insanlar da ona tanrı diye tapar al sana fil kafalı tanrı![]()
![]()

benmi aşkı arıyorumm?beeen!haklısın son nokatyı koyuyorum aşk yasanması gereken güzel bişşedır yasamayanda ıkı üç gunluk anlık zevk peşınde aslında gerçek aşkı arayan ınasanlardır
sözum sıze esra ve alper
![]()

ya inanmadığın bi şeyi YAŞAYAMAZSIN..Benim tanıdığım ve ihtiyacı olan kişiler var göndersene bana dağıtayım gariplere
beyin bedava![]()

Mert koptum
beyin bedava![]()

http://www.maxicep.com/aile-evlilik-ve-iliskiler/askin-tanimi-477266.html
yeri gelmişken konumu hortlatın![]()
kımse aşk acı vermez yada su bu demıyo aşk vardır heyyy aşk bu ınanmayanları bulHer karışım özünden farklı olduğu için farklı bir isimle adlandırılır. Normaldir adına aşk denmesi.tutkuuu,arzu,istek bunların karışımıdır sizi yanıltan şey.
Biri çıkmış ortaya.Aşk demiş adına.Sonrada yok sevgililer günü yok tanışma yıldönümü derken esnaflar geliştirmiş olayı...
Aşkı elma şekerine benzetmişler.Şekerini yiyosun ve sapı kalıyomuş.. Aşkla ilgili en güzel tespit bu bence..Ve sonuçta budur!!!!
bu yanılgıya bende düşersem eğer bak bu kadar büyük konuşuyorum gider hastaneye yatarım...Bildiğim inandığım savunduğum herşey yanlışmış der ve kabuğuma çekilir anneciğimle mutlu mesut yaşarım...ararım seni yinegün gelır öle bı yasarsınkıı ipe ipe:9