viktoreznov
Üye
Yazımı iyi okuyup anladığından şüpheliyim dostum!
- - - Eklendi - - -
Ask nefretten doğar demedim Askın getirdiği karşındakinin sana yaşattıkları ve bunun sonucunda aşktan nefret tiksinti bir durum haline gelmeye başladığını ve bu durumdan bir an önce kurtulup aradaki saygının sadakatin bitmemesi gerektigini savunuyorum saygı biterse gerisi ego tarminidir bence
- - - Eklendi - - -
Dostum bilirim seneki duyguyu ben 1 hafta degil 3 sene uğraştım üstelik onda kendince üstünlük kurma egosu vardı hep ben kısmalıydım ona gore ama bana yaptıgı seyler kabul edilemezdi artik 3 sene dayandım ve artik sen yoluna ben yoluma dedim bir kac gun önce ve durma arıyor beni cunku beni kaybetmek istemiyor sürünmemi istiyor!
doğru ama vicdanı olmayana yol yakındır her zaman bırakıcan gidicekse gidicek. intikam almak istiyorsan da alıcaksın her türlüEvet ama ınsanda biraz vicDan olucak.
Ben ediyorum abi ettirdi çünkü
aşık olunan insandan nefret edilmez.
O konuda hic şeyim olmaz bak kinci biri değilimdir asla intikam almam bu yuzden beni bırakamadı sanırım benden yaptıklarına rağmen bir kötülük gormedi hiçbir zaman.
doğru ama vicdanı olmayana yol yakındır her zaman bırakıcan gidicekse gidicek. intikam almak istiyorsan da alıcaksın her türlü
bazen öyle bir an gelir ki edersin tabii. lanet edersin ona ve tanıştığın güne!Ben ediyorum abi ettirdi çünkü
eee. bu işler böyle. evlendikten sonra aşk meşk kalmıyor zaten karşılıklı sevgi ve saygıya dönüşüyor herşey. o da biterse herşey biter.Biyerden sonra saygı biterse ayrılacaksın abi genelde 1 yılı geçince işler sarpa sarıyor
Ah bileydim bu islere girismezdim ama gençlik hataları iste
eee. bu işler böyle. evlendikten sonra aşk meşk kalmıyor zaten karşılıklı sevgi ve saygıya dönüşüyor herşey. o da biterse herşey biter.
gençken insan sağlıklı düşünemiyo benim de başıma geldi yalan değil. bi ilişkide herşeye iyi yönden bakıyorsun hiç kötü tarafından bakmıyorsunAh bileydim bu islere girismezdim ama gençlik hataları iste
Aynen dostum hayat toz pembe gözüküyor neydi o ilk günler ahh!!
gençken insan sağlıklı düşünemiyo benim de başıma geldi yalan değil. bi ilişkide herşeye iyi yönden bakıyorsun hiç kötü tarafından bakmıyorsun
sen sabaha bırakAbi olaya bak seni sevmek hatamıydı şarkısı çalıyorsimdi içermisin sabaha mı bırakırsın
- - - Eklendi - - -
Aynen dostum hayat toz pembe gözüküyor neydi o ilk günler ahh!!
iki gün cevap atma bak noluyoSabaha kalamıcam gizlerim gidiyor yemişşim kızı aga mesaj atıp duruyor zaten
sıkıntı yok bu saatten sonra senin için oyun vakti başlamıştır. ''let the game beginnn''Evet çıldırıyordaha önce test edildi onaylandı
sıkıntı yok bu saatten sonra senin için oyun vakti başlamıştır. ''let the game beginnn''
taner sende coşmuşsun bakyorum gece gecebi daha ki sefere bu kadar kaptırma kendini aşk olaylarına
arkandayım kankaabi daha ki sefere bu kadar kaptırma kendini aşk olaylarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?