asigsasi abi

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
asigsasi abi
Aylar önce bıraktığımda forumu sen symbian için paylaşım yapıyordun geçerken uğradım öyle sen hala symbian için paylaşım yapıyorsun Bu nasıl azim abi :

Nasılsın İsa abi? @asigsasi

@Emrgncy112 Adana'nın bağrından kopmuş Hidayet abim sen nasılsın?

@x-scarface Bulacağum senuuuu

Tepkiler: x-scarface, asigsasi ve Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eyvallah Aykut , sen nasılsın cigerim..

Tepkiler: CABBAR, x-scarface ve asigsasi
Aha geldim dedeler

Tepkiler: CABBAR, Emrgncy ve asigsasi

asigsasi

Üye
çok şükür iyi diyelim sen nasılsın iyisindir inşallh paylaşım için tek açıklama symbianı bir eğlence gibi gördüğüm için olabilir.

Tepkiler: MaxipmaN, CABBAR, Emrgncy ve 1 kişi daha

Emrgncy

Üye
İşler güçler kral ne yapalım valla seni sormalı nasılsın Bir ara buranın şifresini unuttum uğraşmakta istemedim sonra bugün geldi aklıma bir gireyim dedim
Allah kolaylık versin, arasıra uğra özletme kendini

Tepkiler: CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Aykut , sen nasılsın cigerim..
Şükür Allah'a can abim dün bir uğradım öyle sonra bu sabah aklıma geldiniz hal hatır sorayım dedim
Aha geldim dedeler
Nerelerdesin la sen Gerçi bende yoktum da
çok şükür iyi diyelim sen nasılsın iyisindir inşallh paylaşım için tek açıklama symbianı bir eğlence gibi gördüğüm için olabilir.
Allah'a şükür abi yoğunum şu sıralar Pek vaktim de yok, olan vakitler de arkadaşlarla falan geçiyor. telefona da uzak kaldım giremiyorum buraya pek.
Vayysss.. Nerelerdesin sen kral
Hesabını dürmek lazım onun Hidayet abi
İşler güçler kral ne yapalım valla seni sormalı nasılsın Bir ara buranın şifresini unuttum uğraşmakta istemedim sonra bugün geldi aklıma bir gireyim dedim
Benim şifreyi biliyordun benim hesaptan girer insan MİT'in bile çözemediği şifre hani

Tepkiler: asigsasi ve Emrgncy

MaxipmaN

Üye
İsa abi symbianın grurudur androide de bekleriz her zaman ))

Tepkiler: asigsasi

achambo

Üye
Cabbar ağa napıyon

ya aras abi özlemişim sizi

Tepkiler: Emrgncy