Asi Nokia N82

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi
Asi Nokia N82
Bu hafta içi kendime e61i almıştım fakat telefonu taşımak apayrı bir dert,o yüzden bugün gittim bitane n82 aldım.İlk başta pek düşünmedim almayı ama fiyatı cazip geldi.Telefona ilk bakıldığında tuş takımı çok kullanışsız gibi duruyor ama kullanımı gayet rahat.Şimdiye kadar yüzlerce telefon kullandım ilt telefonumda ericsson 318 di.Bu kadar çok telefonun içinden içime sinen sadece 3 telefon olmuştu,ericsson t28,nokia 8110i ve telit(teliti çoğunuz belki bilmezsiniz 2000 yılında kullanmıştım Türkiyedeki ilk radyolu telefonlardandır).N82 heralde 4.askım olacak.Ben kolay kolay telefon beğenmem en basit bişeyi içime sinmezse hemen değiştiririm,ama n82 ye çok çabuk ısındım ve çok beğendim.N96 hariç tüm serisi ve e71 hariç bütün e serisini kullandım,bunlar içinde en beğendiğim e 50 ve n95 8gb dı,ama bence n82 ikisindende daha güzel.Özellik olarak N95 8gb la aynı sayılır ama ben resimlerini ve sesini daha çok beğendim n82nin.Ayrıca bar tipi olması bi avantaj.N95 8gb hastalarına duyurulur,bende n95 8gbın üstüne telefon yok derdim ama yanılmışım,yeni telefon alacaklara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim,çok temiz 2.el bulursanız sakım kaçırmayın...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun yeni telefonunuz. N82 güzel telefondur. :oke:

mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi
ama hafıza kartını takma çıkarma işlemi biraz zor gibi...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Mini MicroSD kart yuvalı değilmi

levent08

levent08

Üye
bende n82 almayi duşunuyom ama n78 iyi telofon derim

mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi
artık kulaklıktan müzik dinlerken duyduğum ses her nokiada olduğu gibi bundada tatmin etmedi beni :( ses çok kaliteli ama bana göre çok az...

mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi
bugün bişey daha keşfettim ekran telefonu yan çevirdiğimde otomatikman yatay konuma geçiyor,bu özelliği bilmiyordum...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yeni bir çok telefonda var o özellik. Eskiden rotate me programıyla yapıyorduk. :oke:

mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi
n82 yi çok sevmiştim ama,güzel bi takasla p1i ile değiştirdim...

pavilion

pavilion

Üye
n95 8gb. üstüne tel tanımam.

mbemurat

mbemurat

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb. üstüne tel tanımam.

bi eline n95 8gbı al bi eline n82 yi her şeyini karşılaştır.aşırı şekilde yanıldığını anlayacaksın.bende senin gibi düşünüyordum,ama bende yanılmışım,n82 hafıza hariç her yönden daha üstü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt