mbemurat
Üye
Asi Nokia N82
Bu hafta içi kendime e61i almıştım fakat telefonu taşımak apayrı bir dert,o yüzden bugün gittim bitane n82 aldım.İlk başta pek düşünmedim almayı ama fiyatı cazip geldi.Telefona ilk bakıldığında tuş takımı çok kullanışsız gibi duruyor ama kullanımı gayet rahat.Şimdiye kadar yüzlerce telefon kullandım ilt telefonumda ericsson 318 di.Bu kadar çok telefonun içinden içime sinen sadece 3 telefon olmuştu,ericsson t28,nokia 8110i ve telit(teliti çoğunuz belki bilmezsiniz 2000 yılında kullanmıştım Türkiyedeki ilk radyolu telefonlardandır).N82 heralde 4.askım olacak.Ben kolay kolay telefon beğenmem en basit bişeyi içime sinmezse hemen değiştiririm,ama n82 ye çok çabuk ısındım ve çok beğendim.N96 hariç tüm serisi ve e71 hariç bütün e serisini kullandım,bunlar içinde en beğendiğim e 50 ve n95 8gb dı,ama bence n82 ikisindende daha güzel.Özellik olarak N95 8gb la aynı sayılır ama ben resimlerini ve sesini daha çok beğendim n82nin.Ayrıca bar tipi olması bi avantaj.N95 8gb hastalarına duyurulur,bende n95 8gbın üstüne telefon yok derdim ama yanılmışım,yeni telefon alacaklara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim,çok temiz 2.el bulursanız sakım kaçırmayın...

ses çok kaliteli ama bana göre çok az...