asertifika cozum

mustimed

Üye
arkadaşlar yeni N95 versiyonu çıktı V 31.0.017 OLDU BEN DAHA YÜKLEMEDİM SORUNLAR HALLOLDU MU BİLMİYORUM BEN ŞİMDİ YÜKLÜYORUM AYRINTILARI PAYLAŞICAM

hellocarbid de gelmesi gereken soru gelmiyo (v31.0.017)

mustimed

Üye
arkadaşlar yeni versiyonu yükledim ama hack yapılmıyor yine hüsrana uğradım ne yaptıysam olmuyor. Nokianın ikidebir versiyon çıkartmasının nedeni hack olayını bitirmekmiş. olan bizlere oldu bu satten sonrada hack olayının çıkması zor olduğundan telefoncularda bir patlama yaşanacak çünkü herkes artık eski versiyonları attırıyorlar. bende öyle yapıcam çünkü delirecem artık.

rekliox

Üye
arkadaşlar hellocabridge yi açtığımda yani 3.adımda menu 1 i seciyorum ama evet secenegi gelmıyor karsıma menu 1 sectigimde telefon hicbir tepki vermıyor sonra gidip sys ye bakıyorum ordada bin klasoru olusmamıs oluyor ne yapabilirim ???

sokarus

Üye
beyler maalesef V 31.0.014 hacklenmiyor bircok yerden denedim ayrıca telefoncular nasıl versiyon düşürüyor anlatırmısınız ?

BAKIN arkadaşlar bu kadar sertifika için hello carbide koyuyosunuz ya hello carbidenin hiç bi versionu N95 in son versionuna uygun değil.Boşuna kasmayın senın verdiğin programda da helo carbide uyumlu değil açılıo hello carbide menu 1 e tıklayınca normalde sys klasörünün akif olması lazım ama sys klasörüne girmio menu 1 e de tıklayınca ana menuye dönüo çıkıo programdan

Konu Sahibi
olmayan dosyayı kendim olustur hack denmesin sebebi o klasorleri kullana bilmedir
kg

--------------- Ekleme ---------------

illaki hello carbiden calısacak diye bişi yok katılıyorum
zaten uyardım alternetif konudur dedim onun icin
isteyen kullanır isteyen diger arkadaslardan yardım alır bende sen gibi kuullanıcıyım
birde secman dene binpda yı takip et bilemedin dotsis var netsis var burada bulduklarımızı deneyecez
zaten neden piyasa karıstı sanıyorsunuz her gun yeni sistemlerle tanısıyoruz bunlar daha bisi degil cikacakları gorun

harita02

Üye
ya arkadaşlar acil yardım yaa benim 6220 classic model tlf aldım ama program yükleyemiyorum tüm bildigm sitelere girdim dolaştım hangi yöntemi denediysem hep hatayla karşılaştım ya sertifika süresi geçmiş diyor tarihlerle oynamama ragmen yada sertifika hatasu uygulama saglayıcısıyla görüşün diye uyarı alıyorum allah aşkına yardım edin lütfenn........

hasan299

Üye
beyler yardım lutfen ben burda soylenenlerı hep yaptım ama sorun surda HELLOCARBİDE de menu1 seciyom yes yada no gelmeden dırek dıarı cıkıyor heralde bu olmadıgı ııcnde bundan gerısını yapamadım sorun neredeyse yardım edın lutfen

kardes bosuna ugrasma bu olay bizim telefonlara bisey yapmiyor bizimkiler yeni versiyon daha cikmadi bizim programlar!!!!
kendime kiziyorumm versiyon yukselttigim icin ...mu vardida yukselttim iste boyle yukleyemessin hicbirseyi aslinda oyunlari yukleyebiliyorum ama program ve ozellikle messenger yukleyemiyorum
belki 1000 tane messenger denedim yuklenmedi yuklenenlerde baglanamadi bari bunun sebebini bilende bana soylesin!!
bu arada fransada yasiyorum tel de turkce olmadigi icin teli turkcelestirdim yani kodunu degistirdim bununla alakali olabilirmi bilmiyorum!!
bilen bi usta soylerse beni aydinlatir tesekkur ederim..

menüye gir bunları takib et. araçlar - uygulama yöneticisi daha sonra seçenek de ayarlara gir orda sertifika kontrolu diyor 3 seçenek var. açık, kapalı ve geçilmelidir. onu kapalı yap tamamdır kardeş..

arkadaşlar ben nokia 6220 classic almak istiyorum n73 kadar sesi var mı? bilen var mı acil lütfen.

arkadaşlar bilen yok mu lütfen.

LÜTFEN yardım edin... aşşağıda belirtilen dosya nerede nasıl yüklenecek bi tarif edin allah aşkına... indirdiğim dosyalardo yok böyle bişey....

Telefonunuzun tarihini 15.05.2007 e ayarlayın.

Bu uygulamayla (drakkarious.sis) telefonunuza

CapsOn
CapsOff
HelloCarbide
X-plore

yüklemiş olacaksınız.

Bu arada telefonum nokia 6220 classic güzel bi şey sesi falan ama bazı programlar gerekli msn vede özellikle kara liste programı.

alex1580

Üye
sys/bin dosyasını bulamıyorum.yardım lütfen.tşk.

okanigo

Üye
arkadaşlar link yok mu yenileyin o link kırık lütfen

nasc

Üye
beyler linki yenileyebilecek kimse yokmu