Artık ülkücülere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Artık ülkücülere
Gram saygım yok.Bu konuyu açtıktan sonra mutemelen tetid mesajları alcam.Pekde umrumda değil.Bundan 15-20 yıl once ülkeye hizmet eden has ülkücülere saygım sonsuz.Ama şu liseye geçip kendini ulkucu sanan tiplerin %79 u çakaldan başka bişey değil.Benim bir ilkokul arkadaşım vardı.Oda ülkücüymüş (!) Facebookta ilk önce koluna attığı façanın fotografını attı sonra ruhsatsız silahının sonrada ot içerkenki fotoğrafını.1 gun sonra Kandiliniz mübarek olsun yazan bir resim.

Artık diyecek söz kalmamıştır.

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead

FeC!

FeC!

Üye
Abicim Sonuna kadar aynı fikirdeyim ama konu siyasi olabilir... o_O

DeMoNQ

Üye
Gram saygım yok.Bu konuyu açtıktan sonra mutemelen tetid mesajları alcam.Pekde umrumda değil.Bundan 15-20 yıl once ülkeye hizmet eden has ülkücülere saygım sonsuz.Ama şu liseye geçip kendini ulkucu sanan tiplerin %79 u çakaldan başka bişey değil.Benim bir ilkokul arkadaşım vardı.Oda ülkücüymüş (!) Facebookta ilk önce koluna attığı façanın fotografını attı sonra ruhsatsız silahının sonrada ot içerkenki fotoğrafını.1 gun sonra Kandiliniz mübarek olsun yazan bir resim.

Artık diyecek söz kalmamıştır.

Unutma ki 5 parmağın hepsi bir değil.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Biz kısaca onlara Apaçi diyoruz

doctorrr

doctorrr

Üye
haklısın :spr

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
FeC!

FeC!

Üye
%79 demis zaten. Eski ulkuculerden kalmadı.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
FeC!

FeC!

Üye
Pardon o kısmı atlamışım. o_O

Şimdi siyasi degilse bile ilerde olabilir. O manada dedim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ankara,Konya,Çankırı gerçek ülkücüler buralarda.
Benim bi hocam da var Türk Dili hocamız takdir ederim kendisini.

FeC!

FeC!

Üye
Ankaralı Tarihçimiz vardı. :) Tam bir ulkucuydu. Cok severim kendisini. Dinine tam baglı olmayan adama ulkucu denmez.

Bazılarıda Faşizm ile Ulkuculugu karıştırıyor. Onlara da ulkucu denmez.

Babam da ulkucuydu onceden. Ama sonra Kızıl meydanda Turk bayragını ulkuculerlerden once bazı kimseler dalgalandırınca onların tarafına gecti...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben Tekirdaglıyım Ankarada çok bulundum yakınlarımız var aynı sekilde Çankırıda da.Milliyetçi kisilikleri benim hosuma gitti ama çürük elmalar olabiliyor tabi.

juristokrat

juristokrat

Üye
genelleme yapmadan bir olay aktarayim.ıstanbulda bir lisenin ülkücü tayfadan gençleri toplanmış ve ülkü ocağında konferansa gitmiş.bizim arkadaşlardan birisi çevresinden 8 10 kişiyi de yanında götürmüş ki çocuklar ülküyu ülkücülügü anlasınlar aramıza katilsin diye.neyse çıkmış ocak başkanı mi artık neyse [yetkili bi abi]anlatmış ışte şöyledir böyledir ülkümuz vs.sonra demiş ki aman gençler sakın ha sakın ülkücü gençlik olarak sigara içmeyin içrtmeyn.sonra vermiş 10 dakika mola.salonun ortasında mi ne vermiş kendisi dumanın gözüne.bu adam nasıl insan ikna edebilir ki? Ezcümle bu camiada böyle adam çok o yüzden eskisi gibi olmaz.[istisnalar saklı tutulmuştur ]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çoğu romantik milliyetçi

mstf_l

mstf_l

Üye
O ocaktakilerin hepsi öyle, anca kavgaya adam götürmek için giderler.
Bi de ortada Türk'lük Türk'lük diye gezer, kız için kavga ederler.Elin kızına sarkmak mı lan namusunuz, şerefiniz.

Anca güleceksin bunlara.

Zaten ne zaman doğru bir iş yapmışlardır ki. Me zaman bir yerde Türk, ülkü, din, namus dense, orda ya katliam olur, ya otel yakılır, ya mahalle taranır, ya köy bombalanır.

Boşver bunlar gib olmasınlar da apaçi olsunlar

FeC!

FeC!

Üye
Ne şimdiki cogu ulkucu ulkucu, Ne de cogu komunist komunist. İkisi de mazide kaldı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bir arkadaşının ayıbını burada ifşa etmen ne kadar doğru ise onun yaptığı da o kadar doğrudur.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe ve By_GaBLiN
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
onlar gerçek ülkücü değildir gerçek ülkücü olmanın ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz hepiniz

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...