Haber Artık Root Yapmak Cihazınızı Garantiden Çıkarmayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Garanti bozsa ne olur ya hu. Garantiye gönderecek adam göndermeden önce doğru adımları uygular ise sayaçları zaten sıfırlar. Cihaz için çıkmış bir sıfırlama metodu yok ise o zaman iş değişir tabi ki... Sayaç kullanan kaç firma var kı zaten... Root garantiyi bozması da ayrı bir saçmalık. Yazılım ile alakalı bir durum root. Tamam çok hırpalayıp belki donanım kısmında zarar verebilir ama zaten android yapısı kullanıcı özgürlüğüne dayalı değil mi? Çok saçma geliyor şu root/garanti işi. En kral cihazım olsa yine root ederim. Root edilmemiş bir cihaz yarım bir cihazdır.
Sana katılıyorum. Google'ın root konusunda bir çalışma yapması lazım aslında

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sana katılıyorum. Google'ın root konusunda bir çalışma yapması lazım aslında
Root konusunda firmalara hak veriyorum eğer serbest olsa bilen bilmeyen herkes cihaz üzerinden değişiklik yapmak isteyecek ve bilmeyenler cihazları bozacak

Rootu garanti ile tehtit etmek hoş ama gerekli:bigstar:

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Root konusunda firmalara hal veriyorum eğer serbest olsa bilen bilmeyen herkes cihaz üzerinden değişiklik yapmak isteyecek ve bilmeyenler cihazları bozacak

Rootu garanti ile tehtit etmek hoş ama gerekli:bigstar:
Evet Çoğu kişi telefonu bozacaktır ama bunun kolay bir çözümü olmalı yapılabilir de. Mesela rootlu olsa da değiştirilemeyen bir kurtarma modu daha olmalı cihaz hiç açılmadığı zaman oraya girip Stock romu hafıza kartından zip şeklinde kurulabilir. Donanımsal sorunları da bir şekilde tespit edilip ona göre garanti kapsamında yapılmalı.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Evet Çoğu kişi telefonu bozacaktır ama bunun kolay bir çözümü olmalı yapılabilir de. Mesela rootlu olsa da değiştirilemeyen bir kurtarma modu daha olmalı cihaz hiç açılmadığı zaman oraya girip Stock romu hafıza kartından zip şeklinde kurulabilir. Donanımsal sorunları da bir şekilde tespit edilip ona göre garanti kapsamında yapılmalı.
Öyle bi şeyin olması çok büyük bi güvenlik açığına sebep olur
Her şeyi tek taraflı düşünüyorsunuz
O yolla cihazlardan bilgi veri çalınabilir

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Öyle bi şeyin olması çok büyük bi güvenlik açığına sebep olur
Her şeyi tek taraflı düşünüyorsunuz
O yolla cihazlardan bilgi veri çalınabilir
Nasıl bir güvenlik açığı olabilir ki?

Üst Alt