Artık oyun O=ynamak Istıyorum Lutfen Yardım Dostlar Gormemzlıkten Gelmeyın LTFEN :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Artık oyun O=ynamak Istıyorum Lutfen Yardım Dostlar Gormemzlıkten Gelmeyın LTFEN :(
Arkadaslar gecen sene ekran kartı 2 adet ram ve 6 ay oncede hdd aldım ama naptıysam agız tadıyla oyun oynayamıyorum :(

sistem ozellılerım : Amd athlon x2 dual core
ati hd 4350 1gb ekran kartı
2x2 4gb hi level sogutuculu kıngston ram ddr2
1 tb seagate hdd

bu sıstemle bılındgı gbı tam cozunurlukte olmasada medıum da oynayabılecegım bı cok oyun olmalı degıl mı? Ama oynayamıyorum bıktım ''low'' dan :( youtube da vıdeoları ızlıyorum bu sıstemden dusuk pc ler bnm pc den daha kalıtelı oynuyorlar napmalıyım allah askına yol gosterın

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
2x2 4gb dual çalışıyormu peki dual kitt almışsın bunları doru yerleştirmen gerek sanırım bunun bilincinde olarak aldın? kitlerden birini sarıya diğerinide sarıya yada maviden maviye takman gerek yan yana takma. ati diriver sürücüsünün 10.10 sürümü mevcut diriveri güncelle öncelikle temiz bir format atmanı tavsiye ederim sonra güncel diriveri kur ram leri düzgün yerleştir, sorun düzelir.

covar

covar

Üye
dostum senin oyunları low ayarda oynamanın tek sebepi ekran kartı cok düşük giriş seviyesi oyunlar icin değil o kart ofis uygulamaları icin aynısı bende vardı o kartın belleğinin bakma 1gb olduğuna hic bi işe yaramıyo bellek ekran kartı alırken bit veri yolu genişliği 256 bit ve ddr5 bellek olandan almanın öneririm senin ekran kartın 64 bir ve ddr2 saniyede 8 gb veri yolu hızı var benim ekran kartım zotac gts 250 1gb ddr3 256 bit saniyede 74 gb veri aktarımı yapıyo aekran kartını değiştirmeni öneririm oyunları yükse seviye oynarsın zevkle

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
dostum senin oyunları low ayarda oynamanın tek sebepi ekran kartı cok düşük giriş seviyesi oyunlar icin değil o kart ofis uygulamaları icin aynısı bende vardı o kartın belleğinin bakma 1gb olduğuna hic bi işe yaramıyo bellek ekran kartı alırken bit veri yolu genişliği 256 bit ve ddr5 bellek olandan almanın öneririm senin ekran kartın 64 bir ve ddr2 saniyede 8 gb veri yolu hızı var benim ekran kartım zotac gts 250 1gb ddr3 256 bit saniyede 74 gb veri aktarımı yapıyo aekran kartını değiştirmeni öneririm oyunları yükse seviye oynarsın zevkle

cok saol kardesım ilgın ve onerın için .. benım anakart gigabyte ve sıstemım yukarda yazıyor bana hangı ekran kartını onerırsın , ''COVAR'' ?

-- Bide sürekli mavi ekran ve APPCRASH hatası alıyorum bunun sebebı ne dostum ??

fnldstntn

Üye
bence ilk olarak format at ve 64 bit bi windows kur ve sicakligida kontrol et ve arkadasin dedigi gibi ekran kartini degistir...

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
bence ilk olarak format at ve 64 bit bi windows kur ve sicakligida kontrol et ve arkadasin dedigi gibi ekran kartini degistir...
WİN 7 64 bit kurayım demi ?

----------Eklendi @ 14:39:17 ---------- Yazıldı @ 14:37:57 ----------

mesela suan sadece google chrome acık sıcaklık 34 derece.. nasıl ?

fnldstntn

Üye
WİN 7 64 bit kurayım demi ?

----------Eklendi @ 14:39:17 ---------- Yazıldı @ 14:37:57 ----------

mesela suan sadece google chrome acık sıcaklık 34 derece.. nasıl ?

Evet 64 bit kur.
Sicaklik normal.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartını değişmediğin sürece hiç birşey fark etmez 64 bit
bütçe ne kadar yardımcı olayım sana iyi bir ekran kartı alalım

>KoNaN>

>KoNaN>

Üye
Nvidia GTX 590 al 10 yıl rahat et

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Nvidia gforce GT 440 Tavsiyemdir
Şuana kadar yeni eski Şükür bütün oyunları rahatlıkla Oynuyorum :yuru

• Beğen
Tepkiler: sakaryam54500
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
arkdslr dha bu ekrn kartını alalı 1 sene oldu elımdemı patladı yanı :S

Maximum Game

Maximum Game

Üye
asus en9500 gt var çok güzel tüm oyunları oynayabiliyorum

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
9500gt felan eskidi o ekran kartları imkanın varsa bi HD 6870 al keyfine bak mavi ekran sorunuda genellikle ram ve işlemciden kaynaklanır ramlerin yerini ve ekran kartının yerini düzgün ayarla ve bi format at pcye

Maximum Game

Maximum Game

Üye
daha yeni aldım ya DİRECTX 11 DESTEĞİ VAR nasıl eski olur gayet güzel ekran kartı [video=youtube;2-cPuwbSEj8]http://www.youtube.com/watch?v=2-cPuwbSEj8[/video]

----------Eklendi @ 14:36:07 ---------- Yazıldı @ 14:33:44 ----------

[video=youtube;VjBLVjGYl9w]http://www.youtube.com/watch?v=VjBLVjGYl9w&feature=related[/video][video=youtube;gsvEsM7P6H8]http://www.youtube.com/watch?v=gsvEsM7P6H8&feature=related[/video]

----------Eklendi @ 14:42:59 ---------- Yazıldı @ 14:36:07 ----------

[video=youtube;jMh9lIg0Lag]http://www.youtube.com/watch?v=jMh9lIg0Lag&feature=rellist&playnext=1&lis t=PL6ADB557E09BA077A[/video]

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Bilgisayarı sat gtx590 al :D

sakaryam54500

Üye
asus gt440 gddr5 istedigin oynu oynarsın 9500gtnin 64bit 8400gs den bi farkı yok

Maximum Game

Maximum Game

Üye
nvidia SLI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt