cavusum ben.hizaya geçin
serinaga Üye tempestshine' Alıntı: Ne artistlik yapıyonuz ben de binbaşıyım Genişletmek için tıkla ... YAW Artistlik felan yaptığımız yok kadiş, bizim onbaşı ÇAVUŞ olmuş, diğer onbaşılara HİZAYA geçin demiş, ehhh şakasına bende SELAM DUR dedim, artistlik felan yok bunda, anlayan anladı ...
tempestshine' Alıntı: Ne artistlik yapıyonuz ben de binbaşıyım Genişletmek için tıkla ... YAW Artistlik felan yaptığımız yok kadiş, bizim onbaşı ÇAVUŞ olmuş, diğer onbaşılara HİZAYA geçin demiş, ehhh şakasına bende SELAM DUR dedim, artistlik felan yok bunda, anlayan anladı ...
Revengeful Emekli Yönetici tempestshine' Alıntı: Ne artistlik yapıyonuz ben de binbaşıyım Genişletmek için tıkla ... Tuba.Erva' Alıntı: nye hizaya gecıyoruz benım rütbem senden fazla şaka tebrıkler nice rütbelere Genişletmek için tıkla ...
tempestshine' Alıntı: Ne artistlik yapıyonuz ben de binbaşıyım Genişletmek için tıkla ... Tuba.Erva' Alıntı: nye hizaya gecıyoruz benım rütbem senden fazla şaka tebrıkler nice rütbelere Genişletmek için tıkla ...