Planlanan Buluşmalar Artık Olsun İstediğimiz İstanbul buluşması :D

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Erol,bu defa ben seni kıskandırcam :eller: İstanbul Bulusmasi'na gelemeyecek yazik :haha:
arkadaslar bir kac kisi karar aldik.gelmek isteyenlere de uygun ise 19.09.2010 tarihinde 13.00'de Taksim Meydanı'nda buluşuyoruz.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kafamı bozma gelirim, ortamı ele geçiririm, sende bi köşeden beni seyredersin :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne bulusmaymis xD

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hele bakın tekirdagyada uyrayın bi ara :ehe

Necmati

Necmati

Üye
Erol,bu defa ben seni kıskandırcam :eller: İstanbul Bulusmasi'na gelemeyecek yazik :haha:
arkadaslar bir kac kisi karar aldik.gelmek isteyenlere de uygun ise 19.09.2010 tarihinde 13.00'de Taksim Meydanı'nda buluşuyoruz.
cumartesi olmazmı pınar..?

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
:hmm bilmiyorumki benim için farketmez ama diger arkadasları bilemiyorum :hmmm

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
pazar gelemez misin?

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
ben karismam

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ama herkesle o gûn icin anlastk..Ali'ye de haber werdim.o da gelecek.pazara ayarladi iznini...bulusma 19.09.2010 saat 13:00 pazar Taksim Meydanı.

khytr89

khytr89

Üye
oh oh Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah bi kahveler eksik (: . Keşke siteyi erken keşfetseymişim kankalık olayı gıcır, mesaj sayıları ve rütbeler yüksek (: . Sizlerle tanışmayı çok isterdim ama ayın 20 sinde ünimiz açılacağından benim 17 si gibi izmite gidip düzeni kurmam gerekiyor.Size iyi eğlenceler.

Çok klişe olacak ama bi daha ki buluşma uyarsa gelicem bende.Yaryıl tatilinde olursa süper olur.Adalardan birine gider trekking ve piknik yaparız.Hava soğuk olur demeyin küresel ısına mevcut ılık olur yani.hem güneşin anlında gezmek bayar adamı.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
evet 20sinde uni basliyo..son gun bulusalm dedik..olabilir ada sefasi.guzel.
insallah diyelim.. =)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben kesin geliyorum kısmetse arkadaşlarım :)

Necmati

Necmati

Üye
DiaBLoS™;2708666' Alıntı:
Ben kesin geliyorum kısmetse arkadaşlarım :)
halı saha maçıda olurmu erkekler kendine güvenen varsa...:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
necmati16 = Dışlanmış Üye :ehe

Üst Alt