Artık O Da Aslan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Artık O Da Aslan
ARTIK O DA ASLAN
Ganalı oyuncu ile öğle saatlerinde düzenlenen törenle sezon sonuna kadar sözleşme yapıldı

İtalya'nın Roma Kulübü'nden kiralanan Barusso'yu bonservisi ile birlikte alma önceliği Galatasaray'a verildi.Türkiye'ye gelmeden önce Türk futbolu, İstanbul ve Galatasaray hakkında Appiah, Nonda ve Song'dan refarans aldığını dile getiren Barusso, "Galatasaray'ın genç oyuncuların kendini gösterme şansını buldukları bir kulüp olduğunu öğrendim...Öncelikli hedefim, burada başarılar kazanmak. Takımdaki arkadaşlarımın da başarıya odaklanmış olduklarını biliyorum" şeklinde konuştu. Roma'nın büyük bir kulüp olduğunu ve kadrosundaki her oyuncunun dünya çapında bir yıldız olduğunun altını çizen Barusso, "Ben genç bir oyuncuyum ve ağır bir sakatlık geçirdim. Bu yüzden Roma'da tam olarak kendimi gösterme şansı bulamadım. Roma başkanı bana Galatasaray'ın teklifini ilettiğinde, Galatasaray 'ın büyük bir kulüp olduğunu konuştuk. Buraya çok isteyerek geldim" ifadelerini kullandı.

--------------- Ekleme ---------------

Hiç gerek yoktu hem para ödemeye hem de yabancı kontenjanını yok yere doldurmaya :utan

azomania

azomania

Üye
Bence başarılı bir transfer Galatasaray'a çok faydalı olacaktır.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
İnsallah hayırlı olur Galatasaray'a

lazyboy

lazyboy

Üye
Walla Barusso Marusso Anlamam Inşallah Iyi Olr(zati Adam Bizm Futbolcu Olmadıkı Iyi Oynayıpo Kendını Gosterse Bile Roma Bırakmaz Onu)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Emre kendini roma da gösterdide mi geldi.

bak songun yerini nasıl doldurdu adam... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...