Nadia Centoni Galatasaray Daikin’de

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nadia Centoni Galatasaray Daikin’de


Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Fransa’nın Cannes takımında forma giyen İtalyan smaçör Nadia Centoni ile anlaşmaya vardı.

Aslantepe GSSTORE'da gerçekleşen imza töreninde Kulüp İdari Direktörü Levent Akın ve Galatasaray Daikin Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı hazır bulundular.

Kulüp İdari Direktörü Levent Akın transfer hakkında, ''Çok tecrübeli bir oyuncuyu transfer ettik. Kendisi İtalyan ve uzun süredir Fransa'nın Cannes takımında oynuyordu. Geçen sene de Şampiyonlar Ligi'nde rakibimizdi. Kendisini de izledik ve çok beğendik. Nadia Centoni'nin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Yeni transfer Nadia Centoni ise “Hem İstanbul'da hem de Galatasaray'ın bir parçası olmaktan dolayı çok memnunum. Galatasaraylı olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Burası çok büyük bir aile. Sezon boyunca en iyisini yapmak için elimizden geleni ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Daikin Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı ise ''Kendisi voleybolsevelerin çok sevdiği bir isim. Nadia Centoni, defalarca karşı karşıya oynadığımız ve defalarca sahada bizi sıkıntıya sokmuş bir isim. Kendisiyle çalışacağımızdan dolayı çok mutluyum. Nadia'nın Galatasaray için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Tecrübesiyle, oyuncu yapısıyla, savaşçılığıyla takıma iyi bir örnek olacak. Kendisiyle büyük başarılar elde edeceğiz'' şeklinde konuştu.
 


Üst Alt