Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık Msj Yazmak Cok Basit :)) Swype 3.23 Türkçe Denendi
Sponsorlu Bağlantılar
zorro38
Üye
Konu Sahibi
Artık Msj Yazmak Cok Basit :)) Swype 3.23 Türkçe Denendi
Swype Ben denedim Cok Kullanıslı En İyisi Diyebilirm.
Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LO®D
Üye
teşekkürler
mavipanter
Üye
Teşekkürler
cukuleaks
Üye
çok saol..
loverman41
Üye
Program telefonda yüklü geldi bende bu yazıları swypeden yazıyorum gerçekten kullanışlı hele ki dokunmatik androidde yeni isrniz t11in yüklü klavyesinden çooooook çok iyi:-)
KELGER
Üye
vay be güzel pro ya benziyor
KayraBey
Üye
Bende de orijinalden var Yinede paylaşım için teşekkürler.
craCaner
Üye
Telefonuma yükledim, swype özelliğini açtım fakat , mesaj yazarken telefonun kendi klavyesi çıkıyor değiştirmek için bir ayar varmı?
Tel: HTC Desire Z
NonaZayi
Üye
signedmi usugnedmi bu program?
az.bekle.hayat
Üye
iz klavyesi aç olan şey zaten
Fear_Boy181
Üye
Samsung s3 te çalıştıramadım yardımcı olabilir misiniz?
Ertuğ Şan
Üye
Teşekkürler
alenkolik
Üye
galaxy s wifi5 e yukledim. Ama calistiramadim. Biyerden ayar fln yapilmasi gerekiyormu?
can_huso_sulo
Üye
paylaşım için saol eline saglık
flyx
Üye
jely bean kullanıyorum bunu yükledim ben fakat türkçe karakterli klavye çıkmıyor?
ayrıca bu sürümmü daha yeni yoksa "Swype Beta" mı?
avantis
Üye
Türkçe karakter zaten direkt çıkmaz.tuşlara basılı tutun yada yeni sürümü yükleyin
bu SS "Swype Beta" sürümünden aldım fakat hiç kullanışlı değil. normal dokunarak yazdığınızda otomatik düzeltiyor ve yazıyor ama ben eski sürümlerde olduğu gibi (3.23) sürükleyerek yazmak istiyorum. tamam beta versiyondada yazılıyor fakat kullanışlı değil bir türlü istediğim kelimeleri yazaıyorum algılayamıyor.
3.23 yüklediğimde ise rom atmadan önce kulandığım gibi türkçe karakter kullanamıyorum. SS aldığım gibi 3.23 türkçe görünümlü klavye çok kullanışlı. eğer şuan kullanan varsa "Uygulama Paylaş" programı ile veya Titanium Backup programı ile bir şekilde buraya link koyabilir mi?
ö.a
Üye
teşekkürler emeğine sağlık
The East
Üye
bendede otomatik yüklüydü biraz vakit geçirince sıkıyor ama