kullanıcıadları
Üye
hatırladım ilk başladığım gün akustiğe ellerim kan içinde kaldı
yabancılar türkçeden ne anlasınniye yabancılar fettah can dinleyemez mi
yabancılar türkçeden ne anlasın
yabancılar türkçeden ne anlasın
abi almanyada artık çingene aileler geri dönmeye başladı sadece ciddi bi işi olanlar kaldı çünkü almanya merkel ile birlikte çok sağcı bi ülke oldu hollandada öyle oldu ben zaten alman vatandaşıydım şimdi hollanda ama tc vatandaşlığımda duruyo bana bişey yapamazlarhele ki almanya gibi milliyetçi bir toplum
Oda birşeymi justin biberi ilah bile yaptılar
Türkler anlamadıkları yabancı müzikten ne anlıyorlar...Katty Perry dinleyip uuv çok güzel diyen bir nesil var...
castıncı kısım onlar
Türkler anlamadıkları yabancı müzikten ne anlıyorlar...Katty Perry dinleyip uuv çok güzel diyen bir nesil var...
o verdiğimiz para mantık olarak sanatçıya gidiyo yoksa para vermemkorsan emek hırsızlığı, orjinalde cüzdan hırsızlığı orijinal pahalı oluyor herkesin durumu yok ama faydalanmak istiyor işte.
o verdiğimiz para mantık olarak sanatçıya gidiyo yoksa para vermem
bende korsancıydım
tabikide sanata ve sanatçıya saygımız büyük ama işte maalesef alternatif olduğu için sanatçıya gitmiyor millet korsana yöneliyor ama bir de şu var bir kendi durumumuza bakıp bir de sanatçıların (hepsi değil) kazandıkları paralara bakınca yaşam şartlarına bakınca korsan almak kimsenin vijdanını acıtmıyor.
Şöyle düşünelim sanırım gitar çalıyorsun ve çok yeteneklisin albümlerin var diyelim öğrenci olduğunu varsayalım çok güzel şarkılar yazıyorsun besteliyorsun ve kendi çapında bir albüm yaptın öğrenci giderlerini karşılamak için satıyorsun şimdi ben gidip senin şarkını youtubeden indirsem içim acır kendi kendime çocuk o kadar emek vermiş yapmış ben ordan burdan indiriyorum derim ama şimdi gidipte demet akalının bir albümüne veya serdar ortacın veya herhangi bir şarkıcının albümüne para verdiğim zaman ister istemez bana koyar yani çoğu vergi rekortmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?